GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Τέιλορ Σουίφτ στην 17η σεζόν του «The Voice»

Ως μέγας μέντορας θα συμμετάσχει στη νέα 17η σεζόν του «The Voice» η ποπ σταρ Τέιλορ Σουίφτ. Η τραγουδίστρια θα ενταχθεί σε μία από τ...

Ως μέγας μέντορας θα συμμετάσχει στη νέα 17η σεζόν του «The Voice» η ποπ σταρ Τέιλορ Σουίφτ.

Η τραγουδίστρια θα ενταχθεί σε μία από τις ομάδες των κριτών, Γκουέιν Στεφάνι, Τζον Λέτζεντ, Μπλέικ Σέλτον και Κέλι Κλάρκσον, προετοιμάζοντας τους παίκτες για τον γύρο του νοκ άουτ που θα βγει στον αέρα τον Οκτώβριο.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω του λογαριασμού Instagram του Λέτζεντ ο οποίος ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο μαζί με τον Σέλτον συζητά για τον νέο μέντορα που θα πάρει μέρος στο παιχνίδι.

«Ακούω ότι έχουμε έναν μέγα μέντορα», λέει ο Λέτζεντ με τον Σέλτον να απαντάει: «Ναι, αλλά δεν ξέρω ποιος είναι. Ξέρω ότι πρόκειται για έναν μεγάλο σταρ».

Με τον Τζον Λέτζεντ να προσθέτει: «Νομίζω είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους στη μουσική».

«Ναι, αλλά δεν μπορεί να είμαι εγώ, επειδή είμαι ήδη εδώ», συνεχίζει ο Μπλέικ.

Και καθώς η Τέιλορ Σουίφτ βγαίνει από τα καμαρίνια ο Λέτζεντ λέει: «Γεια σου Τέιλορ».

Με την 29χρονη ποπ σταρ να ανταποδίδει: «Ω γεια σας παιδιά» και τον Σέλτον να της λέει: «Γεια σου Τάι» και τον Λέτζεντ να συνεχίζει: «Ναι, δεν έχω ιδέα... άσε...» και με μία φωνή οι δύο κριτές του τηλεπαιχνιδιού να αναφωνούν: «Είναι η Τέιλορ».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τέιλορ θα είναι μέγας μέντορας στο πρόγραμμα, καθώς κατείχε τη θέση και στην 7η σεζόν του τάλεντ σόου.

Το «The Voice» θα βγει στον αέρα του NBC στις 23 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση