GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισπανός πήγε για διακοπές στη Ρόδο και συνελήφθη για 17 διαρρήξεις αυτοκινήτων

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί της Ρόδου το μεσημέρι της Πέμπτης σε έναν 59χρονο, ο οποίος βρέθηκε στο Νησί των Ιπποτών για διακοπ...

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί της Ρόδου το μεσημέρι της Πέμπτης σε έναν 59χρονο, ο οποίος βρέθηκε στο Νησί των Ιπποτών για διακοπές, αλλά μαζί με άλλα δύο άτομα προχώρησαν σε μπαράζ παραβιάσεων σταθμευμένων αυτοκινήτων, εκ των οποίων τα περισσότερα ήταν ενοικιασμένα από τουρίστες.

Οι διαρρήξεις αυτές σύμφωνα με πληροφορίες της "Ροδιακής", σημειώθηκαν σε παραλιακές περιοχές της Καταββιάς της Απολακκιάς και στο Πρασονήσι.

Ο δράστης μαζί με τους συνεργούς του, παραβίαζε συστηματικά αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε παραλιακές περιοχές και "άρπαζε" από το εσωτερικό τους αντικείμενα και χρήματα.

Η σχετικά ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία:

Συνελήφθη χθες το απόγευμα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Ρόδου, ένας 59χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για διάπραξη κλοπών από αυτοκίνητα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει άλλους δύο αλλοδαπούς,συνεργούς του συλληφθέντα, οι οποίοι αναζητούνται.

Όπως διακριβώθηκε έπειτα από συνδυαστική αξιοποίηση προανακριτικώνδεδομένων της υπόθεσης, ο 59χρονος ακολουθώντας συγκεκριμένο τρόποδράσης (modus operadi) επιδίδονταν από κοινού μαζί με δυο συνεργούς του στη παραβίαση σταθμευμένων οχημάτων κοντά σε παραλίες – τουριστικά αξιοθέατα της νότιας Ρόδου, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα καιαντικείμενα.

Αστυνομικοί που διερευνούσαν σχετικές καταγγελίες κατάφεραν χθες το απόγευμα να εντοπίσουν τον 59χρονο, βάζοντας τέλος στην εγκληματική του δραστηριότητα.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε από τοΑστυνομικό Τμήμα της Νότιας Ρόδου σε συνεργασία με την ΥποδιεύθυνσηΑσφαλείας Ρόδου και το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου, εξιχνιάστηκαν δεκαεπτά διαρρήξεις οχημάτων τις οποίες διέπραξαν οι κατηγορούμενοι το χρονικό διάστημα από 27.07. έως 04.09.2019.

Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί τυχόν συμμετοχή τους σε παρόμοιες εγκληματικές πράξεις».

Πηγή: rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση