GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλες οι εξελίξεις για την εγκατάλειψη βρέφους από τη 19χρονη μητέρα - BINTEO

Μία γυναίκα, μόλις 19 ετών, παραδέχτηκε πως είναι η μητέρα που εγκατέλειψε το νεογέννητο κοριτσάκι της, τα ξημερώματα της Τετάρτης, σ...

Μία γυναίκα, μόλις 19 ετών, παραδέχτηκε πως είναι η μητέρα που εγκατέλειψε το νεογέννητο κοριτσάκι της, τα ξημερώματα της Τετάρτης, στην πυλωτή πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν την 19χρονη, αξιοποιώντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, όπου καταγράφηκαν οι κινήσεις της. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι η νεαρή γυναίκα διακρίνεται να φιλάει το βρέφος δύο φορές και στη συνέχεια να αποχωρεί από την πυλωτή, εγκαταλείποντάς το μέσα σε καροτσάκι σούπερ μάρκετ.

Αρχικά, η 19χρονη Ελληνίδα προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, όπου κατά την ανάκρισή της φέρεται να ομολόγησε την πράξη της, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να συλληφθεί.

Σημειώνεται πως οι αστυνομικές αρχές που ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης είχαν επικεντρωθεί στο να συλλέξουν πληροφορίες για το αν υπήρχε μία νεαρή γυναίκα, που να είχε πάρει βάρος τον τελευταίο καιρό, ή να εξαφανίστηκε μετά το συμβάν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 19χρονη, διαμένει με τη γιαγιά της κοντά στο σημείο, όπου άφησε το βρέφος. Μέχρι στιγμής, παραμένουν αδιευκρίνιστοι οι λόγοι που την οδήγησαν στην απόφαση να εγκαταλείψει το μόλις επτά ημερών κοριτσάκι της.

Συγκλονιστική μαρτυρία

Η αποκάλυψη της υπόθεσης έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν ένας 19χρονος φοιτητής άκουσε τα κλάματα ενός μωρού και κατεβαίνοντας στην είσοδο της πολυκατοικίας του εντόπισε το βρέφος, τυλιγμένο σε μία πετσέτα θαλάσσης, και τοποθετημένο μέσα σε καροτσάκι σούπερ μάρκετ.

Ο ίδιος ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές και το “Χαμόγελο του Παιδιού”, ενώ μιλώντας στην ΕΡΤ είχε πει πως “το κλάμα του, και μόνο να το ακούγατε, δεν υπήρχε, σε έπιανε η καρδιά σου. Σοκαρίστηκα με αυτό που είδα”. Εξήγησε, επίσης, ότι το βρέφος φαινόταν περιποιημένο και δεν πεινούσε, ενώ σταμάτησε να κλαίει όταν αντιλήφθηκε ότι κάποιος ήταν δίπλα του.

Το νεογέννητο κοριτσάκι έφερε ακόμη το ειδικό κλιπ στον ομφάλιο λώρο του, κάτι που υποδηλώνει ότι η μητέρα είχε γεννήσει σε μαιευτήριο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση