GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η 19χρονη μητέρα που εγκατέλειψε το μωρό της στη Νέα Ιωνία σπάει τη σιωπή της - ΒΙΝΤΕΟ

Η 19χρονη μητέρα, η οποία πριν μερικές ημέρες εγκατέλειψε το νεογέννητο κοριτσάκι της σε καρότσι σούπερ μάρκετ στη Νέα Ιωνία, μιλάει ...

Η 19χρονη μητέρα, η οποία πριν μερικές ημέρες εγκατέλειψε το νεογέννητο κοριτσάκι της σε καρότσι σούπερ μάρκετ στη Νέα Ιωνία, μιλάει για πρώτη φορά για τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και εν αναμονή της δικαστικής απόφασης, η 19χρονη δηλώνει μετανιωμένη για την πράξη της και ζητεί να πάρει πίσω το παιδί της, καθώς δε θέλει “να μεγαλώσει χωρίς αγάπη. Να μη μάθει τι είναι μοναξιά και θλίψη. Να έχει μόνο τη χαρά στη ζωή της”. Όπως αναφέρει υποφέρει από επιλόχειο κατάθλιψη, κάτι που όπως λέει “δεν μπορώ να το διαχειριστώ μόνη μου”.

Στον τοκετό κινδύνευσα και εγώ και το παιδί μου, λέει και εξηγεί μετά το δίλημμα που αντιμετώπισε: “Μαθήτρια ή μάνα; Aυτό ήταν το δίλημμα" για να προσθέσει: "Σκέφτηκα το δικό της καλό. Τι θα προλάβαινα; Να κοιτάξω εκείνη ή εμένα; Που εμένα με βάζω τελευταία. Δε θα μπορούσα να της δώσω την προσοχή που της χρειαζόταν”.

Η 19χρονη Ελένη δηλώνει μετανιωμένη. “Το πληρώνω κάθε μέρα. Δε ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο. Δε χρειάζεται να απολογηθώ στον κόσμο. Το παιδί μου έχω εκθέσει”.

Το γράμμα στο παιδί της

Στην ίδια εκπομπή παρουσιάστηκε το γράμμα που έγραψε η 19χρονη στην κορούλα της, μετά την περιπέτειά της:

“Μικρή μου μπέμπα ξέρω ότι όταν μεγαλώσεις δε θα είναι έτσι τα πράγματα. Τότε θα έχουν τελειώσει όλα αυτά τα άσχημα και δε θα μας ενδιαφέρει το παρελθόν. Θα είμαστε ευτυχισμένες και κανείς δε θα μας πάρει την ευτυχία που μας αξίζει. Όπως το προσωπάκι σου φώτισε την ψυχή μου, εύχομαι να φωτίζει κάθε σου δρόμο στη ζωή. Είσαι το μικρό μου πλασματάκι και ήρθες σε αυτόν τον κόσμο για να δώσεις ευτυχία και χαρά, όπως έδωσες σε μένα. Μην αφήσεις κανένα να σου πάρει τα όνειρα και το χαμόγελο από τα χείλη. Μαζί θα βαδίσουμε το μονοπάτι της ζωής και θα προσπεράσουμε κάθε εμπόδιο. Σε αγαπώ πολύ μικρούλα μου. Δεν μπορούσα να πάρω μεγαλύτερη χαρά από τη γέννησή σου. Με αγάπη, η μανούλα".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση