GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγκατάλειψη βρέφους στη Νέα Ιωνία: Η θετή μητέρα της 19χρονης μιλά για πρώτη φορά - “Εγώ μπορώ να μεγαλώσω το μωρό”

Η θετή μητέρα της 19χρονης, που εγκατέλειψε το βρέφος της στην πυλωτή πολυκατοικίας, στη Νέα Ιωνία, έσπασε τη σιωπή της για την υπόθε...

Η θετή μητέρα της 19χρονης, που εγκατέλειψε το βρέφος της στην πυλωτή πολυκατοικίας, στη Νέα Ιωνία, έσπασε τη σιωπή της για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η κ. Ευαγγελία μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star και υποστήριξε ότι δεν γνώριζε πως η 19χρονη σκόπευε να εγκαταλείψει τη μόλις εφτά ημερών κόρη της. Όπως ανέφερε, όταν η 19χρονη έμαθε ότι είναι έγκυος, της είπε ότι θέλει το μωρό και θα το κρατήσει. “Το ήθελε το μωράκι, ο πατέρας του παιδιού δεν το ήθελε”, ανέφερε η κ. Ευαγγελία.

Όταν η 19χρονη γέννησε, ήταν πολύ χαρούμενη, ανέφερε η θετή μητέρα της, προσθέτοντας πως ο 17χρονος πατέρας του βρέφους το είδε, όταν πήγε στο μαιευτήριο.

“Όταν τη ρώτησα τι θα κάνει με το μωρό, μου είπε ‘μαμά θα πηγαίνω σχολείο θα μπορέσεις να το κοιτάξεις;’. Και εγώ της απάντησα ότι μπορώ”, είπε στη συνέχεια η κ. Ευαγγελία. Η ίδια αποκάλυψε πως η 19χρονη θήλασε το κοριτσάκι της και το έκανε μπάνιο.

Όταν έμαθε την πράξη της κόρης της, εξομολογήθηκε ότι νευρίασε, αλλά στη συνέχεια δήλωσε κατηγορηματικά ότι “εγώ μπορώ να μεγαλώσω το παιδί”.

Στο μεταξύ, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ένας από τους αστυνομικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση τόνισε πως η κατάσταση που αντιμετώπισαν ήταν τέτοια, που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

“Το κοριτσάκι ήταν μία κούκλα και της είπα ότι από εδώ και πέρα μικρή μου είμαστε όλοι εδώ για να σε βοηθήσουμε. Τελείωσε το πρόβλημα, το οποίο είχες κι εμείς είμαστε εδώ για να δώσουμε λύση”, τόνισε ο αστυνομικός.

Στο μεταξύ, η 19χρονη μητέρα πέρασε σήμερα το κατώφλι του εισαγγελέα για να απολογηθεί. Στους αξιωματικούς του τμήματος Ανηλίκων κατέθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ήταν λάθος της που εγκατέλειψε το παιδί της και ζήτησε να κρατήσει και να μεγαλώσει η ίδια το κοριτσάκι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση