GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χειροπέδες σε 25χρονο στη Μύκονο για το «σιρόπι του βιασμού»

Ένας 25χρονος αλλοδαπός, ο οποίος φέρεται να διακινούσε στη Μύκονο τo GBL, γνωστό και ως «σιρόπι του βιασμού, συνελήφθη το μεσημέρι τ...

Ένας 25χρονος αλλοδαπός, ο οποίος φέρεται να διακινούσε στη Μύκονο τo GBL, γνωστό και ως «σιρόπι του βιασμού, συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής στο νησί των ανέμων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ''Δημοκρατία'', ο 25χρονος αλβανικής καταγωγής υπάλληλος του αεροδρομίου , διέθετε προς πώληση περισσότερο από ένα λίτρο GBL αλλά και ποσότητες από διάφορα ναρκωτικά.

Ο δράστης είχε τεθεί υπό στενή παρακολούθηση από την ειδική ομάδα που αποτελούνταν από αξιωματικούς του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου και αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής και Θεσσαλονίκης καθώς υπήρξαν πληροφορίες ότι ο 25χρονος - γνωστός ως ο «Αλεξάντερ ο Αλβανός»- κινείται με ένα μπλε σκούτερ και «σπρώχνει» στη Μύκονο μεγάλες ποσότητες από το «σιρόπι του βιασμού».

Μετά την οργανωμένη επιχείρηση , η ειδική ομάδα πέρασε χειροπέδες στον 25χρονο και κατέσχεσε από το σπίτι του ένα λίτρο από το «σιρόπι του βιασμού» αλλά και ποσότητες μεθαμφεταμίνες, κεταμίνης, χάπια ecstasy, 50 σύριγγες ινσουλίνης του ενός ml αλλά και μία μίνι ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας.

Οι Αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» το κινητό του 25χρονου για να φτάσουν στα μεγάλα «αφεντικά» και τους συνεργούς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση