GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποινική δίωξη στον 28χρονο που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι στο Αίγιο

Ποινική δίωξη άσκησε ο Εισαγγελέας Ναυτοδικείου στον 28χρονο οδηγό που σκότωσε την 67χρονη γιαγιά και το εγγονάκι της στο Αίγιο, όταν...

Ποινική δίωξη άσκησε ο Εισαγγελέας Ναυτοδικείου στον 28χρονο οδηγό που σκότωσε την 67χρονη γιαγιά και το εγγονάκι της στο Αίγιο, όταν τους παρέσυρε με το αυτοκίνητό του.

Ο 28χρονος κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση, ανθρωποκτονία εξ΄αμελείας, εγκατάλειψη τόπου ατυχήματος και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Επιπλέον, του ασκήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ο 28χρονος θα απολογηθεί τις επόμενες ημέρες για το τραγικό δυστύχημα στο Αίγιο που έγινε στις 26 Αυγούστου. Ο οδηγός, ο οποίος υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό και έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, βγήκε από το ψυχιατρείο που νοσηλευόταν μετά το δυστύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το πόρισμα των πραγματογνωμόνων ο οδηγός μπήκε στη μοιραία στροφή με πάνω από 100 χλμ. την ώρα.

Ακόμα το πόρισμα δεν έχει παραδοθεί στις αρχές, ενώ έχει ορισθεί από την πλευρά του οδηγού και τεχνικός σύμβουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση