GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνήγορος 28χρονου που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι: Δεν τελούσε σε ακραία μέθη - ΒΙΝΤΕΟ

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της φονικής παράσυρσης μίας γιαγιάς και του εγγονιού της από έναν 28χρονο στο Αίγιο. Όπως δήλωσε ο συνήγ...

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της φονικής παράσυρσης μίας γιαγιάς και του εγγονιού της από έναν 28χρονο στο Αίγιο. Όπως δήλωσε ο συνήγορος του 28χρονου Αλέξης Κούγιας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, «ο 28χρονος δεν τελούσε… υπό ακραία μέθη» τονίζοντας ότι «η παραφιλολογία περί ακραίας μέθης καταρρέει».

«Βρέθηκε ελάχιστη ποσότητα πέραν του επιτρεπομένου. Το επιτρεπόμενο είναι 1,10 και βρέθηκε με 1,71, που αυτό σημαίνει ότι αυτή η παραφιλολογία περί ακραίας μέθης καταρρέει. Βεβαίως είναι παράνομο αλλά η διαφορά είναι ελαχίστη. Οπότε όλο το ενδιαφέρον μας εμπλέκεται ότι έχουμε έναν ικανότατο οδηγό, συγκροτημένο άτομο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας.

«Είναι η εντολή που έχουμε λάβει από τους γονείς του, να απαλύνουμε τον πόνο των ανθρώπων αυτών και αν είναι δυνατόν να αποφύγουμε τις δικαστικές ταλαιπωρίες. Και πιστεύω ότι όταν συνέλθουν λίγο απ’ αυτό το αδιανόητο που τους συνέβη, θα είναι προτιμότερο να κάτσουμε σε ένα τραπέζι και πραγματικά να δώσουμε λύσεις», πρόσθεσε ο κ. Κούγιας αναφερόμενος στην πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού που πρότεινε στην οικογένεια.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση