GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συντετριμμένοι οι συγγενείς της νεκρής μητέρας στη Ζάκυνθο - Τι ισχυρίζεται η 31χρονη οδηγός που την εγκατέλειψε αβοήθητη - ΒΙΝΤΕΟ

Σε συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου στον Άγιο Δημήτριο, στη Ζάκυνθο, προχώρησαν σήμερα το πρωί οι κάτοικοι της περιοχής, διαμαρτυρόμεν...

Σε συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου στον Άγιο Δημήτριο, στη Ζάκυνθο, προχώρησαν σήμερα το πρωί οι κάτοικοι της περιοχής, διαμαρτυρόμενοι για το θανατηφόρο τροχαίο, στο όποιο πριν λίγες ημέρες έχασε τη ζωή της μία 59χρονη μητέρα, αλβανικής καταγωγής.

Οι κάτοικοι μίλησαν στην κάμερα του zantetimes.gr και εξέφρασαν τον θυμό και την οργή τους για τα όσα συνέβησαν -εκτός των άλλων υπήρξε και εγκατάλειψη του θύματος από την οδηγό. Όπως είπαν, έχουν αποφασίσει να συγκροτήσουν ομάδα πρωτοβουλίας που θα κάνει ενέργειες προς τις Αρχές, ώστε αυτές να πειστούν πως ο δρόμος χρειάζεται διαπλάτυνση και να τοποθετηθούν όλα τα απαραίτητα σήματα οδικής κυκλοφορίας, ώστε να μη γίνονται συνέχεια τροχαία.

Συντετριμμένοι εμφανίστηκαν και οι συγγενείς της αδικοχαμένης 59χρονης, οι οποίοι δήλωσαν πως το μοιραίο πρωινό, η γυναίκα πήγαινε το παιδί της στο σχολείο και αμέσως μετά θα μετέβαινε στη δουλειά της. Όμως, η τύχη δεν ήταν μαζί της.

Το παιδί έμεινε πλέον ορφανό και από μητέρα και από πατέρα και δέχεται τη στήριξη που απαιτείται από ειδικούς. Η οικογένεια της 59χρονης ανέφερε πως θα κυνηγήσει την υπόθεση μέχρι το τέλος, προκειμένου να υπάρξει δικαίωση.

Πάντως στην απολογία της η 31χρονη ισχυρίστηκε ότι δεν κατάλαβε πως χτύπησε άνθρωπο. Όπως είπε, είδε τη ζημιά που είχε υποστεί το παρμπρίζ όταν πήγε στο μαγαζί του συζύγου της, όπου εκεί συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Πηγή: zantetimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση