GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της Κύπριας στην Αυστραλία - Το στοιχείο που “έκαψε” τον 34χρονο

Ο 34χρονος, Μπράντλεϊ Έντουαρντς, που συνελήφθη ως ύποπτος για την δολοφονία της 26χρονης Κύπριας, η οποία εντοπίστηκε νεκρή σε πάρκο...

Ο 34χρονος, Μπράντλεϊ Έντουαρντς, που συνελήφθη ως ύποπτος για την δολοφονία της 26χρονης Κύπριας, η οποία εντοπίστηκε νεκρή σε πάρκο της πόλης Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, προφυλακίστηκε για τέσσερις εβδομάδες.

Ο 34χρονος, όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο και η διαδικασία έγινε ερήμην του, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον της Δικαιοσύνης στις 8 Οκτωβρίου, όπου και θα αρχίσει η δίκη του. Ο 34χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Ο 34χρονος φέρεται να δολοφόνησε την 26χρονη και στη συνέχεια να προσπάθησε να κρύψει τη σορό της.

Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα βίντεο από κάμερα ασφαλείας κοντά στο πάρκο, όπου εντοπίστηκε νεκρή η άτυχη γυναίκα, δείχνει τον 34χρονο να κινείται ύποπτα στην περιοχή και να κρατά μία τσάντα που πιστεύεται ότι άνηκε στην 26χρονη Κύπρια.

Πηγή πληροφοριών: philenews.com, sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση