GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θλίψη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Πέθανε σε ηλικία 43 ετών ο Φερνάντο Ρίκσεν - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Φερνάντο Ρίκσεν πέθανε σήμερα το πρωί. Ο πρώην ποδοσφαιριστής έχασε τη μάχη που έδινε με τη νόσο των κινητικών νευρώνων σε ηλικία 4...

Ο Φερνάντο Ρίκσεν πέθανε σήμερα το πρωί. Ο πρώην ποδοσφαιριστής έχασε τη μάχη που έδινε με τη νόσο των κινητικών νευρώνων σε ηλικία 43 ετών.

Ο Ολλανδός διαγνώσθηκε πριν από αρκετά χρόνια ότι πάσχει από την αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση (ALS) και άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Τετάρτης σε νοσοκομείο έξω από τη Γλασκώβη.

Ο Ρίκσεν ήταν μέλος των Ρέιντζερς, έχοντας κατακτήσει οκτώ τίτλους με τους Σκωτσέζους από το καλοκαίρι του 2000, ενώ αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, όπου πανηγύρισε και τον τίτλο του Europa League, καθώς και στις Φορτούνα Σιτάρντ και Μίνορ.

Η Ρέιντζερς, η οποία τον στήριξε από τη στιγμή που έγινε γνωστό το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του, με ανακοίνωση της επιβεβαίωσε τον θάνατό του.

ΠΗΓΗ: FILATHLOS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση