GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ στο λιμάνι του Πειραιά: Βρήκαν 47χρονη νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο

Χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε μέσα σε αυτοκίνητο στο λιμάνι του Πειραιά το πρωί της Παρασκευής μία 47χρονη γυναίκα. Σύμφωνα με ...

Χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε μέσα σε αυτοκίνητο στο λιμάνι του Πειραιά το πρωί της Παρασκευής μία 47χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος, την 47χρονη εντόπισαν στελέχη του Α΄ Λιμενικού Τμήματος Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Η άτυχη γυναίκα αναγνωρίστηκε από 50χρονο άνδρα που βρίσκονταν μαζί της και διακομίστηκε με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας “Άγιος Παντελεήμων”, όπου πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Στη συνέχεια, ο 50χρονος άνδρας συνελήφθη διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο από τα στελέχη της “Ομάδας ΛΑ.Μ.ΔΑ" του Λιμενικού Σώματος, εντοπίστηκαν χάπια τα οποία εμπίπτουν στον νόμο περί ναρκωτικών ουσιών.

Προανάκριση διενεργείται από την Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση