GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπάνιο βίντεο από το εσωτερικό του μοιραίου πυρηνικού αντιδραστήρα 4 στο Τσερνόμπιλ - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα σπάνιο βίντεο από το εσωτερικό του πυρηνικού αντιδραστήρα 4, στο Τσερνόμπιλ, όπου έγινε η μοιραία έκρηξη στις 26 Απριλίου 1986, β...

Ένα σπάνιο βίντεο από το εσωτερικό του πυρηνικού αντιδραστήρα 4, στο Τσερνόμπιλ, όπου έγινε η μοιραία έκρηξη στις 26 Απριλίου 1986, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Μία ομάδα από 15 δημοσιογράφους απέκτησε πρόσβαση στο κέντρο ελέγχου του τέταρτου αντιδραστήρα, ως μέρος μιας παρουσίασης ενός νέου οδηγού για τη ζώνη αποκλεισμού του Τσερνομπίλ.

Ο κατεστραμμένος χώρος ελέγχου καλύπτεται με μια συγκολλητική ουσία που δεν επιτρέπει τη δημιουργία σκόνης. Τα ερείπια εξακολουθούν να εκπέμπουν 40.000 φορές υψηλότερα επίπεδα ακτινοβολίας από το φυσικό περιβάλλον, όπως αναφέρει το Ruptly.

Η πυρηνική καταστροφή του Τσερνόμπιλ, που εξακολουθεί να θεωρείται το χειρότερο πυρηνικό δυστύχημα στην ανθρώπινη ιστορία, προκλήθηκε έπειτα από σειρά εκρήξεων και πυρκαγιά που ακολούθησε στον ραδιενεργό πυθμένα του τέταρτου αντιδραστήρα. Προκάλεσε τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων και την έκθεση σε ραδιενέργεια εκατομμυρίων άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση