GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ: Έκαναν έξωση σε 53χρονη μητέρα με ανήλικο παιδί και μένουν σε πατάρι καταστήματος - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει η ιστορία μιας 53χρονης μητέρας με ανήλικο παιδί, που τους έκαναν έξωση και τώρα φιλοξενούνται σε πατάρι καταστήματος. Σύ...

Συγκλονίζει η ιστορία μιας 53χρονης μητέρας με ανήλικο παιδί, που τους έκαναν έξωση και τώρα φιλοξενούνται σε πατάρι καταστήματος.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στο OPEN η μητέρα, το παιδί πάσχει από προβλήματα στην καρδιά και όγκους στην περιοχή της κοιλιάς, ενώ η ίδια είναι χρόνια άνεργη.

«Ακούω νοσοκομείο και δεν αντέχω άλλο πια, θέλει ιδιαίτερη φροντίδα» δηλώνει η ίδια, ενώ προσθέτει «έχω προσπαθήσει πολλές φορές να βρω δουλειά, μόλις ακούνε για 53 ετών με κάνουν πέρα λες και κάτι έχω. Και λέω είμαι δυνατή, μπορώ. Δεν μου πρόσφεραν ποτέ δουλειά, ποτέ κανένας».

Η γυναίκα δούλευε για πολύ καιρό ως καθαρίστρια για να βγάλει το ψωμί για το παιδί της, ενώ το τελευταίο διάστημα λόγω του oτι είναι άστεγη για το φαγητό τους φροντίζουν φίλοι και γνωστοί.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση