GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο 54χρονος κατηγορούμενος σπάει τη σιωπή του: "Μόνη λύτρωση να βοηθήσω την Αλεξία" - ΒΙΝΤΕΟ

Πέντε μήνες έχουν περάσει από την τραγωδία στις Θεσπιές, όπου η 8χρονη Αλεξία, ανήμερα του Πάσχα είχε δεχθεί αδέσποτη σφαίρα στο κεφά...

Πέντε μήνες έχουν περάσει από την τραγωδία στις Θεσπιές, όπου η 8χρονη Αλεξία, ανήμερα του Πάσχα είχε δεχθεί αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι.

Ο 54χρονος κατηγορούμενος σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του και μέσω του δικηγόρου του και δηλώνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι προσεύχεται κάθε μέρα να γίνει καλά το παιδί.

"Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό το οποίο έγινε. Δεν μπορώ...Προσεύχομαι κάθε μέρα να γίνει καλά αυτό το κοριτσάκι. Πώς θα ζήσω με αυτό το βάρος στη ζωή μου". Αυτά είναι τα λόγια του 54χρονου, τα οποία μετέφερε ο δικηγόρος του, Αλέξης Στεφανάκης.

"Μόνη μου λύτρωση να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις το παιδί".

Ο κατηγορούμενος μετά την τραγωδία έχει κλειστεί στον εαυτό του. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται και η κόρη του, η οποία επαναλάμβανε στη δικαστική αίθουσα την πρόθεση της οικογένειά της να σταθεί στην 8χρονη Αλεξία.

Ο πατέρας μου είναι συγκλονισμένος. Δεν πάει ούτε μέχρι το μπαλκόνι. Όλοι είμαστε συγκλονισμένοι. Θα βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε αυτό το παιδάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση