GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για το τραγικό δυστύχημα με το 5χρονο προσφυγόπουλο κοντά στη Μόρια

Ένα προσφυγόπουλο από το Αφγανιστάν, μόλις πέντε ετών, έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο, σήμερα το μεσημέρι, λίγο έξω από τη Μόρια. ...

Ένα προσφυγόπουλο από το Αφγανιστάν, μόλις πέντε ετών, έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο, σήμερα το μεσημέρι, λίγο έξω από τη Μόρια.

Οι λεπτομέρειες για το δυστύχημα, που έγινε στον κεντρικό δρόμο προς το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ), συγκλονίζουν.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία το 5χρονο προσφυγόπουλο έπαιζε μέσα σε ένα χαρτόκουτο στην αυλή κτιρίου, που χρησιμοποιείται τόσο από μια επιχείρηση όσο και από μια δομή μιας μη Κυβερνητικής Οργάνωσης, που διένεμε είδη πρώτης ανάγκης σε διαμένοντες στον καταυλισμό του ΚΥΤ.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το φορτηγό αυτοκίνητο που βρισκόταν εκεί για δουλειά της επιχείρησης κινούμενο στον αύλειο χώρο παρέσυρε το χαρτόκουτο, μέσα στο οποίο βρισκόταν το παιδί με αποτέλεσμα αυτό να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο οδηγός του φορτηγού προσήχθη από την αστυνομία, που διερευνά τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση