GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ασύλληπτο νούμερο για τη Ρεάλ: Μετράει 65 τραυματισμούς σε 13 μήνες

Οι συνεχόμενοι μυϊκοί τραυματισμοί αποτελούν τον μεγάλο «πονοκέφαλο» που προσπαθεί να διαχειριστεί ο Ζινεντίν Ζιντάν από την περσινή ...

Οι συνεχόμενοι μυϊκοί τραυματισμοί αποτελούν τον μεγάλο «πονοκέφαλο» που προσπαθεί να διαχειριστεί ο Ζινεντίν Ζιντάν από την περσινή σεζόν που επέστρεψε στη Ρεάλ, αλλά και τη φετινή σεζόν από την καλοκαιρινή προετοιμασία και έπειτα.

Πρόσφατα οι Μόντριτς, Μαρσέλο και Μεντί τέθηκαν νοκ-άουτ με μυϊκά προβλήματα, με τους παίκτες των Μαδριλένων να έχουν υποστεί συνολικά 15 μυϊκούς τραυματισμούς από το ξεκίνημα της τρέχουσας περιόδου!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Marca», την περσινή αγωνιστική χρονιά συνολικά η Ρεάλ είχε 50 προβλήματα τραυματισμών, στους οποίους αν προστεθούν οι φετινοί 15, τότε το νούμερο ανέρχεται σε 65 τραυματισμούς πάσης φύσεως τους τελευταίους 13 μήνες!

Ο Ζιντάν μιλώντας για τα συνεχόμενα προβλήματα που παρουσιάζονται στον τομέα αυτό και δυσκολεύουν τη δουλειά του, υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Με ενοχλεί αρκετά καθώς δεν θέλω τους ποδοσφαιριστές μου να είναι τραυματίες, αλλά είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Τους φροντίζουμε πολύ και οι άνθρωποι που δουλεύουν εδώ είναι πολύ καλοί, αλλά δεν μετράει μόνο αυτό και πρέπει να το αποδεχτούμε. Οι παίκτες δεν ξεκουράζονται ποτέ. Έχουν παιχνίδια με την Εθνική και μετά από επτά ματς ακολουθούν ξανά παιχνίδια των Εθνικών ομάδων. Με ενοχλεί, αλλά δεν με ανησυχεί».

Πηγή: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση