GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

700 λευκά τριαντάφυλλα στη μνήμη των 700 Ελληνόπουλων που δολοφονήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Δεν θα μπορέσουν να ψεύδονται αιωνίως. Θα πρέπει αργά ή γρήγορα να λογοδοτήσουν στη...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Δεν θα μπορέσουν να ψεύδονται αιωνίως.
Θα πρέπει αργά ή γρήγορα να λογοδοτήσουν στη...
λογική με λογική,
στις ιδέες με ιδέες, στο συναίσθημα με συναίσθημα.
Και τότε θα σιωπήσουν: το κάστρο των εκβιασμών τους.
της βίας και των ψεμάτων θα καταρρεύσει»
Pier Paolo Pasolini

Σήμερα στην Ιταλία -όπως είχε ανακοινωθεί σε ΟΛΑ τα ΜΜΕ της Ιταλίας αλλά και στους ανταποκριτές των ελληνικών ΜΜΕ στη Ρώμη-, μπροστά στην ελληνική πρεσβεία συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες Ιταλών πολιτών για να συμπαρασταθούν στην Ελλάδα εναποθέτοντας 700 λευκά τριαντάφυλλα για τα παιδάκια που δολοφονήθηκαν από την πολιτική λιτότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μάης 2019... ο μεγαλοδημοσιογράφος της "Corriere della Sera" Federico Fubini, η "χρυσή πένα" της ιταλικής δημοσιογραφίας κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη-ομολογία για την Ελλάδα, που στην πατρίδα μας δεν απασχόλησε κανέναν δημοσιογράφο ή ΜΜΕ:
«Θέλω να ομολογήσω, πως υπάρχει ένα άρθρο που δεν θέλησα να γράψω στην "Corriere della Sera". Βλέποντας τα στοιχεία παιδικής θνησιμότητας στην Ελλάδα αντιλήφθηκα πως στην περίοδο της κρίσης είχαμε 700 περισσότερα νεκρά παιδιά σε σχέση με την περίοδο πριν την κρίση. Η διαχείριση της κρίσης είχε αυτό το δραματικό αποτέλεσμα και υπάρχουν κι άλλα στοιχεία για τα παιδάκια που γεννήθηκαν με ελλιπές βάρος.
Δεν θέλησα να γράψω πως μετά την κρίση πέθαναν 700 περισσότερα παιδιά: θα ήταν ενίσχυση των αντί-ευρωπαϊστών».
Απόσπασμα της φρικιαστικής ομολογίας του "δημοσιογράφου": ΕΔΩ

Σήμερα στη Ρώμη ανταποκρίθηκαν εκατοντάδες πολίτες -αλλά και στα ελληνικά προξενεία σε πολλές ιταλικές πόλεις- στην έκκληση που απηύθυνε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Francesco Amodeo για «αλληλεγγύη προς τον ελληνικό λαό και εναντίον των υπερεθνικών εγκληματιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που κατέστρεψαν αυτό το αδελφικό έθνος».
Σήμερα (στην έναρξη του βίντεο), μπροστά στην ελληνική πρεσβεία της Ρώμης και με την ντουντούκα αναζήτησε δημοσιογράφους, εκπροσώπους των μεγάλων ΜΜΕ και τηλεοπτικών σταθμών, που δεν εμφανίστηκε κανένας για να δώσει το ρεπορτάζ της κατάθεσης 700 λευκών τριαντάφυλλων για τα Ελληνόπουλα που θυσιάστηκαν στο βωμό διάσωσης των τραπεζών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
«Δεν θα επιτρέψουμε στις ισχυρές εξουσίες να συμβεί κάτι ανάλογο στην Ιταλία! Θα επανακτήσουμε την Εθνική μας κυριαρχία».
Να σημειωθεί πως επισημάνθηκε επίσης πως ο νέος υπουργός Οικονομίας της Ιταλίας, ο "αριστερός" Roberto Gualtiero, ήταν ο βασικός συντάκτης των μέτρων λιτότητας που επέβαλε η "δημοκρατική" Ευρώπη στην Ελλάδα και συνεπώς συνυπεύθυνος στο έγκλημα.

Ποιος είναι ο "μαρξιστής" συντάκτης των μέτρων λιτότητας που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα, ο κύριος Roberto Gualtiero;
Το αμερικανικό περιοδικό "Politico" τον χαρακτήρισε ως «ένας από αυτούς που έχουν τη μεγαλύτερη επιρροή στην Ευρώπη». Προέδρευσε σε 157 θεσμικές διαπραγματεύσεις -απόλυτο ρεκόρ-, μεταξύ Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και ευρωκοινοβουλίου, για να καθοριστούν οι "ευρωπαϊκοί κανόνες" (Οδηγίες).
Ο καθηγητής ιστορίας Roberto Gualtieri, σήμερα υπουργός Οικονομίας της Ιταλίας, ήταν ο Εισηγητής για την τροποποίηση του άρθρου 136 της "Συνθήκης της Λισαβόνας" και τη θεσμοθέτηση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (European Stability Mechanism - ESM). Ένας "μηχανισμός" πολύ απλός: για υπάρχει σταθερότητα στο ευρώ σε περίπτωση κρίσης, η Ε.Ε. δανείζει ευρώ με αντάλλαγμα ιδιωτικοποιήσεις δημοσίων περιουσιών.
Το 2011 μαζί με τον νεοφιλελεύθερο Guy Verhofstad (στους τραπεζίτες δεν προκαλεί καμία ανησυχία αν είσαι "αριστερός" ή δεξιός, αρκεί να εξυπηρετείς το υπερεθνικό κεφάλαιο), ήταν το επιτελείο που είχε καθήκον να πείσει τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ώστε να δεχθούν το "European Fiscal Compact", δηλαδή τον "κανόνα" λιτότητας του ευρωπαϊκού προϋπολογισμού που καταδικάζει χώρες σε μόνιμη κρίση. "Την μεγαλύτερη τραγωδία της σύγχρονης οικονομικής πολιτικής"... σύμφωνα με τους νομπελίστες Krugman και Stiglitz.
Σε ότι μας αφορά ως Ελλάδα, ο "μαρξιστής" Roberto Gualtieri -το μαρξιστής επικαλείται συνεχώς κι αδιαλείπτως όπως ο κύριος Ευκλείδης Τσακαλώτος-, προέδρευσε το "Financial Assistance Working Group", που ελέγχει την πατρίδα μας στο αν κάνει τις απαραίτητες "μεταρρυθμίσεις" που επιβάλουν τα μνημόνια, τις αναγκαίες περικοπές και την υποθήκευση δημόσιας περιουσίας ως αντάλλαγμα της "ευρωπαϊκής βοήθειας". Να προσθέσουμε... κι αίμα αθώων παιδιών...
Ε... με ένα τέτοιο curriculum δεν θα μπορούσε να μην είναι σήμερα Υπουργός Οικονομίας της "αριστερής" ιταλικής κυβέρνησης.

«Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά οι εξουσιαστές δεν θέλουν να δημοσιευτούν.
Οτιδήποτε άλλο είναι αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία»

Γιατί κανένα ΜΜΕ δεν μίλησε ΠΟΤΕ για τα 700 Ελληνόπουλα που δολοφονήθηκαν κι έπρεπε να το μάθουμε από έναν Ιταλό μεγαλοδημοσιογράφο;
Γιατί ούτε την ομολογία του Ιταλού δημοσιογράφου δεν έχει αναφέρει κανένα ΜΜΕ και δημοσιογράφος;
Γιατί σήμερα δεν έδωσε κανένα ΜΜΕ και δημοσιογράφος την κατάθεση 700 λευκών τριαντάφυλλων στη μνήμη των 700 νεκρών Ελληνόπουλων;
Γιατί κανένα ευρωβουλευτής δεν μίλησε ποτέ για αυτή τη γενοκτονία 700 παιδιών;
Γιατί δεν έχουν γίνει γνωστά αυτά τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά ούτε έχουμε νεώτερα στοιχεία για τα μετέπειτα χρόνια της "κρίσης" ως σήμερα;
Ποιοι κρύβουν -εκτός τους πασιφανείς δημοσιογράφους σε αργυρώνητη διατεταγμένη υπηρεσία- αυτό το έγκλημα;
Οι ένοχοι αυτών των εγκλημάτων δεν θα λογοδοτήσουν και δεν θα τιμωρηθούν ποτέ, ώστε ν' αναπαυθούν οι ψυχούλες των 700 παιδιών;

Σήμερα... ελληνικό προξενείο στη Γένοβα...



Η αληθινή δημοσιογραφία θα έπρεπε να φέρνει στη
δημοσιότητα όσα η εξουσία θέλει να παραμένουν μυστικά.
Γι' αυτό σήμερα, εκτός από πολύ σπάνιες εξαιρέσεις,
δεν υπάρχει πραγματική δημοσιογραφία:
μόνο άγρια μαντρόσκυλα της εξουσίας, με μικρό
ή μακρύτερο λουρί που υπηρετούν τους τραπεζίτες

ΕΣΗΕΑ; Τι είναι τούτο... εξωτικό φρούτο;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση