GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καθηλωμένη πέντε μήνες στο Παίδων η 8χρονη Αλεξία - Ξεσπά ο πατέρας της: Έκλεισε ένα σπίτι - ΒΙΝΤΕΟ

Συζητήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της Θήβας το αίτημα για αποζημίωση ενός εκατομμυρίου που ζητεί από τον φερόμενο ως δράστη, η οικογένε...

Συζητήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της Θήβας το αίτημα για αποζημίωση ενός εκατομμυρίου που ζητεί από τον φερόμενο ως δράστη, η οικογένεια της μικρής Αλεξίας.

Η 8χρονη ανήμερα του Πάσχα είχε δεχθεί αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι. Ο πατέρας του παιδιού δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:

«Ακριβώς 5 μήνες. Ένα βάσανο σκέτο. Oύτε μιλάει ούτε τίποτα. Μόνο κουνάει λίγο τα άκρα του. Όλο το μυαλό εκεί, είναι γιατί να τύχει σε έμενα αυτό το πράγμα» λέει ο πατέρας της Αλεξίας, Λουκάς Σαμαρτζής.

«Nτροπή του, κατέστρεψε μια οικογένεια, έκλεισε ένα σπίτι ουσιαστικά» προσθέτει.

«Mας άκουσε η δικαιοσύνη .Ο δικαστής ερεύνησε το αίτημα μας. Νομίζω θα έχουμε μια απόφαση που διασφαλίζει το αίτημα της Αλεξίας. Θα πάει πιθανόν Αμβούργο» εξηγεί ο δικηγόρος της οικογένειας, Ανδρέας Μήτσαινας .

«Η μοναδική οδός για τη λύτρωσή του είναι να βοηθήσει» σημειώνει ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Αλέξης Στεφανάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση