GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κραυγή αγωνίας από 90χρονη στη Λαμία - ΒΙΝΤΕΟ

Σε φρούριο έχει μετατρέψει το σπίτι της μία 90χρονη στη Λαμία η οποία ζει καθημερινά υπό τον φόβο των διαρρηκτών και των ληστών καθώς...

Σε φρούριο έχει μετατρέψει το σπίτι της μία 90χρονη στη Λαμία η οποία ζει καθημερινά υπό τον φόβο των διαρρηκτών και των ληστών καθώς τον τελευταίο μήνα έχει πέσει θύμα κλοπής τρεις φορές. Η 90χρονη αν και έχει τοποθετήσει συναγερμό, κλειδαριές ασφαλείας και λουκέτα στο σπίτι της, δεν κατάφερε να αποτρέψει τις διαρρήξεις.

Γείτονες της 90χρονης είπαν στο lamiareport.gr πως πολλές φορές έχουν κυνηγήσει τους κλέφτες, όπως συνέβη και το πρωί του Σαββάτου, όταν μια γυναίκα Ρομά ακολούθησε την ηλικιωμένη και της άρπαξε την τσάντα την ώρα που έμπαινε στο σπίτι της.

«Ζούμε φυλακισμένοι μέσα στα ίδια μας τα σπίτια...», λέει η ηλικιωμένη στο LamiaReport, που πολλές φορές τη νύχτα μένει ξάγρυπνη γιατί φοβάται μην έρθουν οι ληστές.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση