GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λοβέρδος: Θα εισηγηθώ προανακριτική για τον Παπαγγελόπουλο - BINTEO

Για τη μήνυση κατά της Εισαγγελέως Διαφθοράς και των επικούρων εισαγγελέων, μίλησε ο Ανδρέας Λοβέρδος στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα&...

Για τη μήνυση κατά της Εισαγγελέως Διαφθοράς και των επικούρων εισαγγελέων, μίλησε ο Ανδρέας Λοβέρδος στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" στον ΑΝΤ1.
Όπως είπε, η μηνυτήρια αναφορά ξεκινά με τα όσα είπε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος «όταν έκανε περιφορά το φάκελο της δικογραφίας έξω από το Μαξίμου», τα οποία δείχνουν το δόλο.
«Είχε πει ότι το πολιτικό σύστημα θέλει αυτοκάθαρση», σημείωσε σχετικά ο Ανδρέας Λοβέρδος, συμπληρώνοντας πως ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης είπε ότι «ο εισαγγελέας έριξε μια ματιά, άρα και ο ίδιος αναρμοδίως τον κοίταξε ως εισαγγελέας. Άρα για τις ευθύνες των δέκα πολιτικών προσώπων είχε και ο ίδιος άποψη».
Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκη Παπαδόπουλου, σημείωσε ότι δεν ξαφνιάστηκε», αφού καθ’όλη τη διάρκεια της προηγούμενης Βουλής κράτησε «πολύ μετριοπαθή στάση».
«Ως προς εμένα, το βασικό θέμα για το οποίο οι φήμες αφορούσαν, ήταν το θέμα του ξεπλύματος και μπήκε στο αρχείο», απάντησε ερωτηθείς γιατί για άλλα πολιτικά πρόσωπα οι υποθέσεις μπαίνουν στο αρχείο.
«Κρατά το θέμα της δωροδοκίας για να αυτοδικαιολογηθούν, επειδή για δύο χρόνια έχουν αναστατώσει τη χώρα, χωρίς να υπάρχει κανένας μα κανένα θέμα. Κινδύνεψαν να τινάξουν τη χώρα στον αέρα με τα θέματα αυτά», τόνισε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής.
«Θα εισηγηθώ στην ΚΟ ότι δεν υπάρχει λόγος για εξεταστική, αλλά προανακριτική επιτροπή για τον Δ. Παπαγγελόπουλο», ανακοίνωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ξεκαθαρίζοντας τις κατηγορίες κατά του πρώην Υπουργού με εκείνες κατά του πρώην Πρωθυπουργό.
«Ο Τσίπρας αναφέρεται ως ωφεληθείς από όλη αυτήν την κατάσταση, ο ίδιος και στον κ. Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 ανέφερε ένα στοιχείο της δικογραφίας, δεν είπε το όνομά μου αλλά που αφορούσε εμένα», σημείωσε σχετικά, διαχωρίζοντας πως «άλλο επωφελούμαι κι άλλο την οργάνωσα κι είμαι ηθικός αυτουργός».
«Δεν νομίζω ότι πρέπει σε καμία περίπτωση να εμπλακεί ο κ. Τσίπρας σε όλη αυτήν την κατάσταση», κατέληξε ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση