GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κραυγή αγωνίας για τον Βαγγέλη Πλοιό: Τι συμβαίνει με την υγεία του ηθοποιού - Τι λέει η σύζυγός του

Κραυγή αγωνίας για τον ηθοποιό Βαγγέλη Πλοιό, από τα χείλη της συζύγου του Ρίας Δελούτση. "Από τις 4 Σεπτεμβρίου ο Βαγγέλης νοση...

Κραυγή αγωνίας για τον ηθοποιό Βαγγέλη Πλοιό, από τα χείλη της συζύγου του Ρίας Δελούτση.

"Από τις 4 Σεπτεμβρίου ο Βαγγέλης νοσηλεύεται στον Ερυθρό κι έχω... τρελαθεί με όλα αυτά που συμβαίνουν στον άνθρωπό μου. Τον έφερα στο νοσοκομείο λόγω του ότι έκανε έναν σκούρο εμετό και τελικά δεν του έκαναν μια γαστροσκόπηση, την οποία προγραμμάτιζαν αρκετές ημέρες. Τη μια μου λένε ότι μπορεί να έχει αιμορραγία στο στομάχι, την άλλη ότι έχει πρόβλημα στους πνεύμονες και την κατάποση, ενώ από την κατάκλιση έχουν αποστήματα τα πόδια του, όμως, δεν τον είδε ποτέ ένας χειρουργός" λέει στην Espresso η γυναίκα και φύλακας άγγελος του 82χρονου ηθοποιού.

"Μέχρι τώρα δεν έχω έρθει σε επαφή με κάποιον αρμόδιο διευθυντή στο νοσοκομείο, παρόλο που του ζήτησα για να πάρω μια επίσημη γνωμάτευση για τον Βαγγέλη μου. Ύστερα από επιμονή μου, κάποιος γιατρός μου είπε ότι όταν θα βγει πρέπει να του χορηγώ οξυγόνο στο σπίτι και να τρέφεται με λεβάιν γιατί αλλιώς μπορεί να πνιγεί" συμπληρώνει με αγωνία.

Σύμφωνα με την κ. Δελούτση "υπάρχει ένα έλλειμμα ενημέρωσης και σωστής αντιμετώπισης και βέβαια αρκετές ελλείψεις σε διάφορα είδη. Δεν υπάρχουν σεντόνια, υποσέντονα, μαξιλαροθήκες, πετσέτες και άλλα είδη που απαιτούνται για την περιποίηση του άνδρα μου, όπως το αερόστρωμα το οποίο έφερα από το σπίτι. Θέλω όμως να τονίσω ότι δεν αναφέρομαι στις νοσοκόμες και τους νοσοκόμους που αν και ελάχιστοι, κάνουν ό, τι μπορούν και πολλές φορές με ηρωϊκό τρόπο... Και καλό είναι για όλα αυτά να ενημερωθεί και ο νέος υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας" λέει.

Ο Βαγγέλης Πλοιός είναι ένας από τους πλέον αγαπητούς ηθοποιούς, με πολλά... χιλιόμετρα στο θέατρο, πολλά από αυτά στο πλευρό του Ντίνου Ηλιόπουλου, του οποίου υπήρξε αδερφικός φίλος.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Ρία Δελούτση "η υγεία του συζύγου της πήρε την... κάτω βόλτα ύστερα από τον θάνατο του 38χρονου γιου τους Γιώργου σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 2010, ενώ οδηγούσε τη μηχανή του για να πάει στη δουλειά του στην ΕΡΤ, όπου εργαζόταν ως ηλεκτρονικός στα βαν".

Με πληροφορίες από εφημερίδα Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση