GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο -ντοκουμέντο: Μετέφεραν πτώμα μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ - Το είχαν τυλίξει με ένα κόκκινο χαλί

Δύο άνδρες καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας στο Χάρλεμ των ΗΠΑ, να μεταφέρουν ένα πτώμα, το οποίο είχαν τυλίξει με ένα κόκκινο ...

Δύο άνδρες καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας στο Χάρλεμ των ΗΠΑ, να μεταφέρουν ένα πτώμα, το οποίο είχαν τυλίξει με ένα κόκκινο χαλί, μέσα σε ένα καροτσάκι σούπερ μάρκετ.

Η NY Post δημοσίευσε το βίντεο - ντοκουμέντο, που δείχνει τους δράστες ανενόχλητους να σπρώχνουν το καρότσι στο πεζοδρόμιο. Οι άνδρες φορούν καπέλα, σε μια προσπάθεια να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους από τις κάμερες ασφαλείας, οι οποίες βρίσκονται σε διάφορα σημεία.

Στη συνέχεια εγκατέλειψαν το καροτσάκι σε ένα σημείο του δρόμου και μερικές ώρες αργότερα ένας περαστικός παρατήρησε τα δύο πόδια που εξείχαν από το χαλί και αμέσως ειδοποίησε τις αρχές.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον άνδρα, ο οποίος έφερε χτύπημα στο κεφάλι και ήταν διπλωμένος με ένα χαρτόκουτο, μέσα από το χαλί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση