GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώτη ημέρα στο σχολείο για την πριγκίπισσα Σάρλοτ - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ κρατούσε το χέρι της μητέρας της, Κέιτ Μίντλετον κατά την άφιξή της για την πρώτη ημέρα στο σχολείο, μαζί με τον...

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ κρατούσε το χέρι της μητέρας της, Κέιτ Μίντλετον κατά την άφιξή της για την πρώτη ημέρα στο σχολείο, μαζί με τον μεγαλύτερο της αδελφό, πρίγκιπα Τζορτζ.

Όλη η οικογένεια ήταν χαμογελαστή. Τα παιδιά φορούσαν τις στολές τους, ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κρατούσε την σχολική τσάντα.

Η διευθύντρια του σχολείου, Helen Haslem, υποδέχθηκε τη νέα μαθήτρια στο σχολείο με μια χειραψία και φυσικά μια υπόκλιση λόγω της θέσεως της στη βασιλική οικογένεια.

Οι γονείς τους, Δούκας και Δούκισσα του Κέμπριτζ, δεν επιθυμούν τα παιδιά τους να πάνε σε ελιτίστικα σχολεία όπως το Ίτον και θέλουν να είναι αντισυμβατικοί σ' αυτό το θέμα. Πηγή κοντά στο πριγκιπικό ζευγάρι είπε ότι ο Ουίλιαμ και η Κέιτ θέλουν τον πρίγκιπα Τζορτζ να ανοίξει τα φτερά του και να κάνει ό,τι επιθυμεί. Το σχολείο κοστίζει 6.000 λίρες το έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση