GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκαριστικό βίντεο από τροχαίο στα Χανιά: Η στιγμή που αυτοκίνητο συγκρούεται με μηχανή και εξαφανίζεται

Σε αναζήτηση του οδηγού του αυτοκινήτου που το πρωί του Σαββάτου πρωταγωνίστησε σε τροχαίο με μηχανή στα Χανιά και στη συνέχεια εγκατ...

Σε αναζήτηση του οδηγού του αυτοκινήτου που το πρωί του Σαββάτου πρωταγωνίστησε σε τροχαίο με μηχανή στα Χανιά και στη συνέχεια εγκατέλειψε τραυματισμένα δύο άτομα, βρίσκονται οι Αρχές.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στις εικόνες σοκ, που κατέγραψε καρέ- καρέ το κλειστό κύκλωμα κάμερας παρακολούθησης της περιοχής, στο τροχαίο που έγινε στις 06.25 στη συμβολή των οδών Μανουσογιαννάκηδων και Μάρκου Μπότσαρη, αυτοκίνητο συγκρούεται με σφοδρότητα με διερχόμενη μηχανή.

Από την ισχυρότατη σύγκρουση, οι δυο αναβάτες της μηχανής, “εκσφενδονίστηκαν” για αρκετά μέτρα και σωριάστηκαν με δύναμη στο οδόστρωμα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, αφού κοντοστάθηκε για ελάχιστα δευτερόλεπτα, ανέπτυξε ταχύτητα και στη συνέχεια απομακρύνθηκε, εγκαταλείποντας αβοήθητα τα θύματά του, τα οποία φαίνεται ότι έζησαν από θαύμα.

Μάλιστα ένας από τους περαστικούς, προσπάθησε να κυνηγήσει τον ασυνείδητο οδηγό του αυτοκινήτου, χωρίς όμως επιτυχία…

Πηγή πληροφοριών, φωτό και βίντεο: zarpanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση