GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεκάδες αγνοούμενοι σε ναυάγιο στον ποταμό Κονγκό

Τριάντα έξι άνθρωποι αγνοούνται μετά το ναυάγιο ενός πλοιαρίου μεταφοράς εμπορευμάτων και επιβατών στον ποταμό Κονγκό, στην περιφέρει...

Τριάντα έξι άνθρωποι αγνοούνται μετά το ναυάγιο ενός πλοιαρίου μεταφοράς εμπορευμάτων και επιβατών στον ποταμό Κονγκό, στην περιφέρεια της Κινσάσα, της πρωτεύουσας της ΛΔ του Κονγκό, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Ο απολογισμός του ναυαγίου μέχρι στιγμής είναι 36 αγνοούμενοι και 76 διασωθέντες, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές. Ο εκπρόσωπός της, συνταγματάρχης Πιερό-Ρομπό Μουαναμπούτου, είπε ότι η τραγωδία σημειώθηκε τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή και τα αίτια ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί.

Το πλοίο ερχόταν από το Μάι-Ντόμπε και είχε προορισμό την Κινσάσα. Βυθίστηκε στο ύψος της κοινότητας Μαλούκου, περίπου 100 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα, σε μια περιοχή που τα ρεύματα του ποταμού είναι πολύ ισχυρά. Μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί πτώματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, africanews.com, Πηγή φωτό: AFP

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση