GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξοικονόμηση κατ' Οίκον ΙΙ: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Σήμερα, 26 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται η υποβολή των αιτήσεων για το πρόγραμμα “Eξοικονόμησηκατ΄Οίκον ΙΙ “ με το άνοιγμα της πλατφόρμας...

Σήμερα, 26 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται η υποβολή των αιτήσεων για το πρόγραμμα “Eξοικονόμησηκατ΄Οίκον ΙΙ “ με το άνοιγμα της πλατφόρμας για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στις 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση της ένταξης τους στο πρόγραμμα μέσω της ειδικής ιστοσελίδας και της ειδικής πλατφόρμας του προγράμματος ( http:// exoikpnomisi.ypen.gr) όπου και θα ελέγχουν αν τηρούν τα κριτήρια.

Οι αιτήσεις γίνονται μόνο ηλεκτρονικά και επέχουν θέση υπεύθυνης δήλωσης. Μετά τη σύνδεση του χρήστη στο πληροφοριακό σύστημα ακολουθούν η καταχώριση οικονομικών στοιχείων και ακινήτου, συμπληρώνονται τα στοιχεία του Α’ Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης, οι προτεινόμενες παρεμβάσεις , αναρτώνται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και δηλώνεται το χρηματοδοτικό σχήμα( ίδια κεφάλαια /δάνειο) με το οποίο ο χρήστης επιθυμεί να μπει στο πρόγραμμα.

Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση