GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη δραπέτης των αγροτικών φυλακών Τίρυνθας

Στην περιοχή της Ομόνοιας συνελήφθη 24χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε αποδράσει από τις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας. Όπως αναφέρεται σ...

Στην περιοχή της Ομόνοιας συνελήφθη 24χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε αποδράσει από τις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία ο 24χρονος είχε αποδράσει στις 28 Αυγούστου μαζί με τρεις συγκρατούμενους του, εκ των οποίων ένας 27χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στις 3 Αυγούστου στον Άγιο Παντελεήμονα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

“Συνελήφθη, στις 15-9-2019 στην περιοχή της Ομόνοιας, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα Ζ), 24χρονος αλλοδαπός, δραπέτης φυλακών.

Ο ανωτέρω είχε αποδράσει στις 28-8-2019 από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Ενηλίκων Τίρυνθας, μαζί με τρεις συγκρατούμενους του, εκ των οποίων ένας 27χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στις 3-9-2019 στον Άγιο Παντελεήμονα.

Επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης τριών (3) ετών και εννέα (9) μηνών για σωματικές βλάβες και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ο συλληφθείς, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος του από το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας, οδηγήθηκε στους αρμόδιους Εισαγγελείς”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση