GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπενφίκα και Σπόρτινγκ «καλοβλέπουν» Μπουχαλάκη

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έχει δει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να έχει «εκτοξευθεί» και ήδη έχει καταφέρει να κεντρίσει τ...

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έχει δει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να έχει «εκτοξευθεί» και ήδη έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων από την Πορτογαλία.

Οι σύλλογοι της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου, άλλωστε, παρακολουθούν πάντοτε με ενδιαφέρον την πορεία των ομάδων των συμπατριωτών προπονητών τους, όπως του Ολυμπιακού του Πέδρο Μαρτίνς ή του ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα.

Κάπως έτσι, έχουν ξεχωρίσει τον διεθνή Έλληνα μέσο, με τους μεγάλους της Λισαβόνας να «τσεκάρουν» διαρκώς τον 26χρονο ποδοσφαιριστή.

Η Μπενφίκα και η Σπόρτινγκ δεν θα ήταν αρνητικές στο να σκεφτούν ακόμη και την απόκτηση του Κρητικού άσου, θεωρώντας τον μάλιστα σε υψηλότερο επίπεδο από αυτό που βρισκόταν ο Ανδρέας Σάμαρης στην ηλικία του.

Αμφότερες οι ομάδες τον έχουν εντάξει στο σκάουτινγκ τους και δεν αποκλείεται μελλοντικά να χτυπήσουν την… πόρτα του Ολυμπιακού.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση