GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψάχνει νέο ξεκίνημα στη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη στην αποψινή (21:30) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη, προκειμένου να κάνει μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα...

Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη στην αποψινή (21:30) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη, προκειμένου να κάνει μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα της Super League 1, μετά το άσχημο ξεκίνημά του στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Οι πράσινοι καλούνται να αφήσουν πίσω τους το κακό πρόσωπο που παρουσίασαν στα ματς με Λαμία και ΟΦΗ και να φύγουν από τη Θεσσαλονίκη με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Γιώργος Δώνης ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας συγκριτικά με την ενδεκάδα που είχε παρατάξει στο ματς με τους Κρητικούς στο ΟΑΚΑ.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους Σένκεφελντ, Φάουστο, Μπεκ, Κουρμπέλη και Βέργο.

Οι πράσινοι αναμένεται να παραταχθούν με 4-3-3 και τον Διούδη στην εστία. Οι Κολοβέτσιος και Πούγγουρας θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί, με τους Γιόχανσον και Ινσούα στα δύο άκρα της άμυνας.

Οι Δώνης, Ζαχίντ και Μπουζούκης θα είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής, ενώ στην επίθεση αναμένεται να ξεκινήσουν οι Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης και Μακέντα.

Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Νούνες, κάτι που σημαίνει πως αν επιλεχθεί για την αρχική ενδεκάδα, ο Χατζηγιοβάνης θα καθίσει στον πάγκο, με τον Μπουζούκη να παίρνει τη θέση του στα άκρα της επίθεσης και τον Δώνη να αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος. Ο Πορτογάλος θα αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση