GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΕΣΠΑΣΕ σάλος για τον Πρετεντέρη...

Ριχάρδος Σωμερίτης   Λέγεται: ο Γιάννης Πρετεντέρης, αρθρογράφος στο συγκρότημα Μαρινάκη και μορφωμένο παιδί, πρόεδρος του Μεγάρου Μουσι...

Ριχάρδος Σωμερίτης 
Λέγεται: ο Γιάννης Πρετεντέρης, αρθρογράφος στο συγκρότημα Μαρινάκη και μορφωμένο παιδί, πρόεδρος του Μεγάρου Μουσικής; Το αρμόδιο υπουργείο λέει μόνο ότι όταν θα αποφασίσουν για τους εποπτευόμενους φορείς θα υπάρξει ανακοίνωση. (Δηλαδή θα μπορούσε και να μην υπάρξει;)

Kyriakos Melas
Πάρε και τον Χατζηνικολάου επικεφαλής οργανισμού και να δεις γλύψιμο !!!

Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος
Το να βρεις έναν άνθρωπο με μουσική παιδεία σήμερα είναι δύσκολο. Πολύ δυσκολότερο δε, αυτός ο άνθρωπος να έχει και διοικητικές και επιχειρηματικές δεξιότητες ώστε να καταφέρει να διαδοθεί ο πολιτισμός μας στα πέρατα του κόσμου, σε ένα πλήρως ανταγωνιστικό περιβάλλον με ομολόγους μεγαθήρια με τεράστια καριέρα και βιογραφικό.
Κατόπιν ώριμου σκέψεως όλων των παραπάνω, η κυβέρνηση σκέφτεται ότι ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης πληροί τις υψηλές αυτές προδιαγραφές για να τεθεί επικεφαλής του Μεγάρου Μουσικής. Άλλωστε για έναν καλό δημοσιογράφο, αυτά τα πολιτιστικά πώς τα λένε, είναι πις οφ κέικ. Ένα τέλος επιτηδεύματος στο χαρίζω Γιάννη γιατί είσαι ωραίος και θα κάνεις έργο.

Elena Milioti
Ιωαννης Πρετεντερης. Ο πλεον καταλληλος των Αριστων του επιτελικου κρατους, για Προεδρος του Μεγαρου Μουσικης. Νε,τι;

Nikolaos Kotsovos
Δεν είχε η Ν.Δ και η κυβέρνηση να βάλει σοβαρούς στο Μέγαρο Μουσικής και εβαλε την βαριά μνημονιακη πέννα.

Αφοβία
Ας τραγουδήσουμε όλοι μαζί τον "ύμνο στη χαρά"!!!
Προελαύνουν οι άριστοι!!!

Dimitrios Malamoulis
Σύμφωνα με διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου, η θέση του διευθυντή για το Μέγαρο «παιζόταν» ως την τελευταία στιγμή μεταξύ Πορτοσαλτε και Πρετεντέρη.
Τελικά προτιμήθηκε ο Πρετεντέρης, για τον Πορτοσαλτε είναι πλέον βεβαιον, ότι θα αξιοποιηθεί στην διεύθυνση της λυρικής σκηνής η του εθνικού θεάτρου.

Τον Κυριακο ΔΕΝ τον ψήφισα για πολλούς λόγους πρέπει όμως να πω (για να είμαι δίκαιος), ότι δεν με εξαπάτησε για να υφαρπάξει την ψήφο μου.
Ως εκ τούτου δεν νιώθω καμία έκπληξη με τον διορισμό του κυρίου Πρετεντέρη στο Μέγαρο Μουσικής, ένας δε από τους (πολλούς) λόγους , που δεν τον ψήφισα ήταν και η τυφλή υποστήριξη των «πρετεντερηδων» και των φεηκ νιουζ, που εκπροσωπούν.
ΟΜΩΣ δεν με εξαπάτησε στο ελάχιστο και σε τίποτα, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.
Απεναντίας επιβεβαιώνει ΟΛΟΥΣ τους φόβους μου και τις ενστάσεις μου .
Τώρα όλοι εσείς που πριν δεκα μόλις εβδομαδες τον ψηφίζατε με πάθος και σήμερα κάνετε σαν τον απατημένο σύζυγο .... το μόνο που θα σας πω είναι ξιδάκι κι άμα του καυλωσει να σας ρίξει κι ένα οθωμανικό για να τον αγαπήσετε περισσότερο.
Διότι ως γνωστόν θα τον ξαναψηφισετε ότι και να σας κάνει στις επόμενες εκλογές.
Αν υπάρχει θεός ας σας λυπηθεί και ας σας συγχωρήσει.

Apostolis Pilidis

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση