GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέντε τραυματίες από τη βομβιστική επίθεση σε λεωφορείο στην Τουρκία

Ένας αστυνομικός και τέσσερις πολίτες τραυματίστηκαν από τη βομβιστική επίθεση εναντίον λεωφορείου που μετέφερε αστυνομικούς στα Άδαν...

Ένας αστυνομικός και τέσσερις πολίτες τραυματίστηκαν από τη βομβιστική επίθεση εναντίον λεωφορείου που μετέφερε αστυνομικούς στα Άδανα της νότιας Τουρκίας, δήλωσε ο κυβερνήτης της επαρχίας Μαχμούτ Ντεμιρτάς.

Σύμφωνα με τον Ντεμιρτάς, είτε ένας αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός είτε ένα άλλο είδος βόμβας χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

Οι τραυματίες δεν είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ έρευνα διεξάγεται για την επίθεση, όπως ανέφερε το γραφείο του κυβερνήτη στην ιστοσελίδα του.

Πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας επεσήμαναν ότι ασθενοφόρα μετέφεραν τους τραυματίες στα τοπικά νοσοκομεία. Ένοπλοι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την περιοχή.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιος εξαπέλυσε την επίθεση, ωστόσο στην περιοχή δρουν Κούρδοι και ισλαμιστές ακτιβιστές οι οποίοι έχουν εξαπολύσει στο παρελθόν άλλες επιθέσεις.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, Anadolu, AFP

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση