GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα δράση της Δίωξης Ναρκωτικών στην Πλατεία Εξαρχείων

Νέα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι, στην Πλατεία Εξαρχείων, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτι...

Νέα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι, στην Πλατεία Εξαρχείων, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, προσήχθησαν 8 άτομα και συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί από Συρία και Αλγερία, για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ ένας εξ αυτών στερείτο παντελώς εγγράφων για την νόμιμη παραμονή του.

Στην κατοχή τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 78,3 γραμμαρίων, έτοιμη προς πώληση. Πρόσθετα, σε πεζοδρόμιο της Πλατείας Εξαρχείων, βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη βάρους 45 γραμμαρίων, καθώς επίσης και σακούλα που περιείχε 299 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 52 συσκευασίες λαθραίου καπνού. Για τον εντοπισμό των δραστών, διενεργείται προανάκριση.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση