GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαυροειδάκος: Έχει κι άλλες δοκιμασίες για να γίνει ειδικός φρουρός ο "αγάπη μόνο" - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τάσος Ποτσέπης, γνωστός ως «αγάπη μόνο» από την ατάκα που χρησιμοποιούσε τόσο στην εκπομπή «Ραντεβού στα τυφλά» όπου εμφανίστηκε, ό...

Ο Τάσος Ποτσέπης, γνωστός ως «αγάπη μόνο» από την ατάκα που χρησιμοποιούσε τόσο στην εκπομπή «Ραντεβού στα τυφλά» όπου εμφανίστηκε, όσο και στην εκπομπή «Όλα» του ΑΝΤ1.

Είναι ένας από τους επιτυχόντες του διαγωνισμού για την πρόσληψη 1.500 Ειδικών Φρουρών στην Ελληνική Αστυνομία και μάλιστα με πολύ υψηλή βαθμολογία όντας ένας από 100 πρώτους. Αυτό προκύπτει από την ανάρτηση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ.

Μιλώντας το πρωί στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» ο ο Γ.Γ. των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος σημείωσε πάντως ότι «είναι ακόμα υποψήφιος Ειδικός Φρουρός. Έχει όντως τα προσόντα, όπως άλλοι 1500 συνάνθρωποί μας και θα ακολουθήσουν οι αθλητικές δοκιμασίες και τα ψυχοτεχνικά τεστ. Αν περάσει και αυτές τις δοκιμασίες, τότε θα ονομαστεί Ειδικός Φρουρός».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση