GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη Έλληνας διακινητής μεταναστών στην Τουρκία - ΒΙΝΤΕΟ

Στα χέρια των τουρκικής Ακτοφυλακής έπεσε Έλληνας διακινητής μεταναστών, ο οποίος έφτασε στις ακτές της Τουρκίας από το Λαύριο μέσα σ...

Στα χέρια των τουρκικής Ακτοφυλακής έπεσε Έλληνας διακινητής μεταναστών, ο οποίος έφτασε στις ακτές της Τουρκίας από το Λαύριο μέσα στη νύχτα προκειμένου να παραλάβει και να μεταφέρει στη Μυτιλήνης 20 Ιρανούς μετανάστες.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας αναφέρουν και το όνομα του συλληφθέντα διακινητή – Νικόλαος Βούγκας- ενώ έχουν αναρτήσει και βίντεο από τη σύλληψή του.

Ο διακινητής έφτασε στις ακτές με ταχύπλοο σκάφος –“Μάχον ΝΑ 925”με 2 μηχανές 300 ίππων- και παρέλαβε τους 20 Ιρανούς. Κατά το απόπλου, με προορισμό τη Λέσβο, έπεσε σε “μπλόκο” της Τουρκικής Ακτοφυλακής.

Σύμφωνα με ενημέρωση, που επικαλείται το Lesvosnews, το σκάφος ήταν κλεμμένο από το λιμάνι του Λαυρίου και η κλοπή είχε δηλωθεί από τον ιδιοκτήτη του.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση