GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο φεστιβάλ Σπούτνικ με την οικογένειά του ο Αλέξης Τσίπρας - ΦΩΤΟ

Το φεστιβάλ Σπούτνικ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιείται στο πάρκο Γουδή, επισκέφτηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Αλέξης Τσίπρα...

Το φεστιβάλ Σπούτνικ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιείται στο πάρκο Γουδή, επισκέφτηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πλήρωσε την είσοδό του για το φεστιβάλ, περιηγήθηκε στα περίπτερα, συνομίλησε με τον κόσμο που βρισκόταν στο φεστιβάλ και έβγαλε αρκετές φωτογραφίες με όσους του το ζήτησαν.

Μάλιστα, χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να διανύσει την απόσταση από την είσοδο μέχρι την «πλατεία» λόγω του μεγάλου πλήθους, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μετά την περιήγηση, ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με την οικογένειά του παρακολούθησαν τις συναυλίες στη σκηνή με τη λαϊκή μουσική, συνοδεία φαγητού και λίγου κρασιού.

Σήμερα το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας θα απευθύνει ομιλία στο φεστιβάλ Σπούτνικ, παρουσιάζοντας, μεταξύ άλλων, την πολιτική διακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία εγκρίθηκε από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση