GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Καυτή" επανασύνδεση για την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και πρώην της παρά την απιστία - ΦΩΤΟ

Με το 26χρονο μοντέλο από την Αλγερία Γιουνές Μπενζεμά φέρεται να επανασυνδέθηκε η 40χρονη Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έναν χρόνο μετά το τέλο...

Με το 26χρονο μοντέλο από την Αλγερία Γιουνές Μπενζεμά φέρεται να επανασυνδέθηκε η 40χρονη Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έναν χρόνο μετά το τέλος της σχέσης τους, που ήρθε έπειτα από τη δική του απιστία.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η DailyMail.com απεικονίζεται η μεγαλύτερη αδερφή της οικογένειας Καρντάσιαν να περπατά χέρι χέρι με το μοντέλο ενώ δείχνει χαλαρή και χαμογελαστή. Ο χωρισμός τους ήταν επεισοδιακός και έντονος και είχε έρθει μετά τις φήμες για απιστία του Μπενζεμά οι οποίες εξαγρίωσαν την Καρντάσιαν.

Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2016 και απολάμβαναν ταξίδια μαζί σε Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο, Παρίσι και Ρώμη. Τον Αύγουστο του 2018 το ΤΜΖ δημοσίευσε ότι η Κόρτνεϊ τον χώρισε τον Ιούλιο αφού τον έπιασε να την απατά ενώ δεύτερη πηγή ανέφερε ότι το πρόβλημα ήταν η απόσταση μεταξύ τους. Ωστόσο, σύμφωνα με την πρώτη πηγή, ο Γιουνές και η Κόρτνεϊ χώρισαν όταν επέστρεψαν από ταξίδι τον Ιούλιο 2018 κι εκείνος έφυγε και πάλι για ταξίδι με άλλη γυναίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση