GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιμπεριαλιστική "δικαιωματική αριστερά"... εκλέγεται ως κομουνιστής και ψηφίζει για την εξίσωση κομουνισμού - ναζισμού...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες γι 'αυτό;   Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν υπάρχει. Είναι απλώς ένα νό...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες γι 'αυτό; 
Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν υπάρχει.
Είναι απλώς ένα νόμισμα και μια...
χούφτα απάτριδων τραπεζιτών»
Diego Fusaro

«Εμείς τους ελευθερώσαμε κι αυτοί δεν θα μας το συγχωρήσουν ποτέ»
Γκεόργκι Ζούκοφ, Βερολίνο (1945)


O αντικομουνισμός γίνεται κανόνας, οσονούπω Οδηγία για τους ευρωπαϊκούς "θεσμούς", τη "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια" όπως θέλουν να την φυτέψουν στο μυαλό μας.
Η ευρωβουλή εξίσωσε τον ναζισμό και τον κομμουνισμό. Ο στόχος είναι πολύ ξεκάθαρος:
(1) να δαιμονοποιηθεί κάθε πιθανή πραγματικότητα που δεν θα είναι φιλελεύθερη, ελευθεριακή, δικαιωματική.
(2) να δαιμονοποιηθεί με την κατηγορία του κομμουνισμού -όπως δαιμονοποιήθηκε ακόμη κι η αναφορά στην "εθνική κυριαρχία", στην πατρίδα και το έθνος- κάθε πιθανή παρέκκλιση από τη "θεϊκή" ελεύθερη αγορά, με έλεγχο της οικονομίας.
Το παράδοξο γεγονός είναι πως κανένας δεν προσδιορίζει και δεν μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας: ούτε οι διαφωνούντες και καταγγέλλοντες αυτό το χυδαίο ψήφισμα, αλλά ούτε οι συμφωνούντες με την εξίσωση κομουνισμού-ναζισμού.
Οι διαφωνούντες και καταγγέλλοντες περιορίζονται στο αυταπόδεικτο για κάθε πολίτη, για την ιστορία: το ναζισμό και το φασισμό συνέτριψε ο "Κόκκινος Στρατός" της ΕΣΣΔ.
Τι απουσιάζει από το "αφήγημα" κι αποσιωπούν λες και επλήγησαν με αμνησία όλοι;
Το συγκεκριμένο ψήφισμα, τα ψηφίσματα γενικότερα της λεγόμενης "ευρωβουλής" δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ θεσμικό κι αποφασιστικό χαρακτήρα, περιεχόμενο. Το "ευρωκοινοβούλιο" είναι ένας προπαγανδιστικός οργανισμός χωρίς ΚΑΜΙΑ αρμοδιότητα κι οι ευρωβουλευτές χρυσοπληρωμένοι χαραμοφάηδες από τους λαούς, ώστε να προσδίδεται ο χαρακτήρας της "δημοκρατίας" στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που σύμφωνα με τις "Συνθήκες" για όλα αποφασίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το διευθυντήριο των τραπεζιτών του 4ου Ράιχ.
Ένα "ευρωκοινοβούλιο" χωρίς καμία αρμοδιότητα, που στοιχίζει αμέτρητα εκατομμύρια στους λαούς που πληρώνουν με αίμα, μόνον για να υπάρχει το περιτύλιγμα-απάτη, η προπαγάνδα πως υπάρχει δημοκρατία με βουλή στην Ε.Ε.;
Φυσικά υπάρχει και κάτι άλλο. Το διευθυντήριο, επακριβώς όπως το σχεδίασε ο Χίτλερ στη λειτουργία και δράση, με σκοπό την απενοχοποίηση χρησιμοποιεί πολλάκις αυτό το "σώμα" των τραπεζικών λόμπι  για να νομιμοποιεί τις μετέπειτα αποφάσεις του, να τις προσδίδει χαρακτήρα "δημοκρατικό"... δηλαδή σέβεται τις σκέψεις, τα χωρίς θεσμικό χαρακτήρα ψηφίσματα που είναι ΟΛΑ σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Συνωμοσιολογία... ψεκασμός;
Κανείς δεν «κομίζει Γλαύκα εις Αθήνας». Μια απλή ανάγνωση των "Συνθηκών" που διέπουν την Ευρωπαϊκή Ένωση (επισήμως δημοσιοποιημένες στην επίσημη ιστοσελίδα τους και σε όλες τις γλώσσες), αρκεί για να διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε τα παραπάνω και παρακάτω. Απλώς να σημειώσει στη σκέψη του την απλή απορία: Γιατί δυστυχώς ΟΛΑ τα πολιτικά κόμματα, οι ευρωβουλευτές, τα ΜΜΕ κι όλοι οι δημοσιογράφοι αποσιωπούν αυτά τα απλά θέματα και δεν τα αγγίζουν ποτέ;
Ας πάρουμε ένα απλό και πρόσφατο γεγονός για να δούμε την παραπάνω λειτουργία και να διαπιστώσουμε πως "ο βασιλιάς είναι γυμνός".
«Χαστούκι στον Ερντογάν: Ψήφισμα-κόλαφος του Ευρωκοινοβουλίου για διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας...» ...διαλαλούσαν ΟΛΑ τα ΜΜΕ, πανηγύριζε το εγχώριο πολιτικό σύστημα κι ο πρωθυπουργός Τσίπρας, το Μάρτη του 2019. Αλλά και στις μέρες μας το παραμύθι-αφήγημα, που όμως απουσιάζει ο δράκος: «επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία λόγω των γεωτρήσεων στην κυπριακή ΑΟΖ...».
Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι και τρία αυγά Τουρκίας... η απάντηση του Ερντογάν που επισημαίνει το αυτονόητο... αυτό που σ' εμάς κρύβουν ως επτασφράγιστο μυστικό: «Οι αποφάσεις του ευρωκοινοβουλίου δεν μας απασχολούν, δεν έχουν καμία θεσμική αξία».

«Ο Χίτλερ επέστρεψε. Χωρίς σβάστικες και μουστακάκι.
Ομιλεί την αγγλική κι επαναλαμβάνει πως “μας το ζητεί η Ευρώπη”.
Καταδικάζει τις τραγωδίες του παρελθόντος,
για να νομιμοποιήσει τις οικονομικές γενοκτονίες που επιτελεί,
πάντα στο όνομα της αγοράς και της ελεύθερης μετακίνησης»

Χθες το 4ο Ράιχ θέλησε να έχει ένα "ψήφισμα" για ν' ανοίξει ο δρόμος όταν επιλέξουν για τη "νομιμοποίηση" της απόλυτης δικτατορίας των αγορών. Τελευταία αναχώματα τα κράτη-έθνη με τους "αναχρονιστικούς" Συνταγματικούς Χάρτες (που θα πάει... θα αναθεωρήσουν τα Συντάγματα τους κι οι λίγες χώρες που απομένουν, μαζί κι η Ελλάδα) κι ο κομουνισμός είναι το τελευταίο ανάχωμα στην Ευρώπη, μαζί με τις Εθνικοκυριαρχικές δυνάμεις που αντιστέκονται.

«Το σημείο εκκίνησης είναι "εθνικό"
κι απ' αυτό το σημείο εκκίνησης
πρέπει να λάβεις τις αποφάσεις των κινήσεων»
Antonio Gramsci 
"Quaderni del carcere" (Τετράδια της φυλακής), σελ. 1729.

Σήμερα οι τραπεζίτες δεν ελέγχουν απλώς το παραδοσιακό ευρωπαϊκό πολιτικό σύστημα (δεξιά και σοσιαλδημοκρατία), ΜΜΕ και το σύνολο της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας, αλλά απέκτησαν κι ένα νέο "υπερόπλο" που έχει ονοματεπώνυμο. Βλέπε σε: «Ριζοσπαστική αριστερά»... “Radical chic” στην υπηρεσία του ιμπεριαλισμού
Πρόκειται για τις πολιτικές δυνάμεις στην Ευρώπη που τον αγώνα εναντίον της Παγκοσμιοποίησης των μετάλλαξαν σε αγώνα για "ανοιχτά" σύνορα και παγκοσμιοποίηση.
Μέχρι χθες είχαν προτάξει τον "αντιφασισμό" και τον αγώνα εναντίον του "λαϊκισμού" ως προμετωπίδα των πολιτικών του υπερεθνικού κεφαλαίου.
Σήμερα η ιμπεριαλιστική "αριστερά", πάντα στους σχεδιασμούς του διευθυντηρίου και για τον "ευρωπαϊκό πατριωτισμό",  το περιεχόμενο εξαπάτησης συνοψίζεται στο εξής:
«Νέο Προοδευτικό Μέτωπο για την Ευρώπη... ένα μεγάλο μέτωπο που θα περιλαμβάνει τις δυνάμεις της Αριστεράς, των Πρασίνων, της Σοσιαλδημοκρατίας, αλλά και του κέντρου...».
Ας πάρουμε ένα συγκεκριμένο και χθεσινό παράδειγμα:

Giuliano Pisapia, ευρωβουλευτής (2019) συνεργαζόμενος με το κόμμα της "μεταρρυθμιστικής δικαιωματικής ανανεωτικής αριστεράς" της Ιταλίας, πρώην Δήμαρχος του "κόκκινου" Μιλάνο, υπέρμαχος των "ατομικών ανθρώπινων δικαιωμάτων" ομοφυλοφίλων, των "ανοιχτών συνόρων" και των ανθρωπιστικών ΜΚΟ υποδοχής κι ενσωμάτωσης μεταναστών, στην πρώτη γραμμή για την "κλιματική αλλαγή", και φυσικά για να πέσουν τα "δικτατορικά" καθεστώτα τύπου Άσαντ στη Συρία... υπερψήφισε την εξίσωση του κομουνισμού με τον ναζισμό.
Ο "κομουνιστής" ευρωβουλευτής Giuliano Pisapia, πριν εκλεγεί ευρωβουλευτής συνεργαζόμενος με το ψηφοδέλτιο του "Δημοκρατικού Κόμματος" (η μεταρρυθμιστική, εκσυγχρονιστική "εξέλιξη" του πρώην κομουνιστικού κόμματος), δεν ήταν καν μέλος του Κ.Κ.Ι., εκείνο το Νατοϊκό φρούτο του "ιστορικού συμβιβασμού", του λεγόμενου "ευρωκομουνισμού"...
Σε ποια κόμματα είχε θητεύσει;
Στο κόμμα της "Προλεταριακής Δημοκρατίας" (Democrazia Proletaria - DP), της επαναστατικής αριστεράς που ιδρύθηκε το 1975 κι αγωνιζόταν εναντίον της παγκοσμιοποίησης, της Ευρώπης και του ευρωκομουνιστικού ΚΚΙ που ήταν "συμβιβασμένο με τις Νατοϊκές επιλογές"...

Στο ίδιο κόμμα ήταν κι ο σημερινός Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και πρώην "αριστερός" πρωθυπουργός της Ιταλίας Πάολο Τζεντιλόνι, με τον οποίο συναντήθηκε χθες στην Ιταλία για να τον συγχαρεί ο Τσίπρας, αλλά και να συγχαρεί τη νέα "αριστερή" κυβέρνηση της Ιταλίας που διαβεβαιώνει: "Ποτέ πλέον εναντίον της Ευρώπης".
Παλιοί φίλοι και σύντροφοι. Μαζί υπέγραψαν τη συμφωνία να πουληθεί ο ΟΣΕ στον ιταλικό κρατικό ΟΣΕ για 45 εκατομμύρια (Σεπτέμβρης 2017).
Αν δεν μας έδινε χέρι βοήθειας ο Πάολο Τζεντιλόνι σ' αυτή τη μεγάλη συμφωνία πώλησης μιας ελληνικής ΚΡΑΤΙΚΗΣ, δημόσιας επιχείρησης που στήθηκε με αίμα και ιδρώτα παππούδων και πατεράδων... αν δεν αγόραζαν για 45 εκατομμύρια οι κρατικοί ιταλικοί σιδηρόδρομοι τον ΟΣΕ... μπορεί να μην είχαμε βγει στις "ελεύθερες αγορές δανεισμού χρημάτων". Τώρα που ο "αριστερός" Τζεντιλόνι έχει το οικονομικό χαρτοφυλάκιο της Ε.Ε. μπορεί να θυμηθεί και να μας "βοηθήσει" για ακόμη μια φορά σε νέες ξένες "επενδύσεις" στην Ελλάδα, αν και λίγο δύσκολο αφού πουλήθηκαν τα πάντα και το μόνο που απομένει είναι το νερό (αν κι εκεί έχει κάνει καλές "επενδύσεις" στην Ελλάδα η Nestle) κι ο αέρας που αναπνέουμε.
Ο "κομουνιστής" ευρωβουλευτής Giuliano Pisapia, ήταν και βουλευτής της "Κομουνιστικής Επανίδρυσης" (Rifondazione Comunista) για δύο κοινοβουλευτικές περιόδους (1991-2010), αδέλφου κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ και της ΛαΕ (εκείνο το σχήμα του Λαφαζάνη που εξαφανίστηκε στις δικές μας τελευταίες εθνικές εκλογές).

Αυτός ο "κομουνιστής" που εξισώνει σήμερα τον κομουνισμό με τον ναζισμό, έδωσε το "δαχτυλίδι" της διαδοχής, το χρίσμα στο νέο δήμαρχο του Μιλάνο, τον δικαιωματικό "αριστερό" Giuseppe Sala. Τόσο δικαιωματικό κι ελευθεριακό που το προτάσσει ακόμη και στις κάλτσες του, για να υπερασπίσει τα "ατομικά ανθρώπινα δικαιώματα" των ομοφυλόφιλων, χαρακτηριστικό σήμερα για να είσαι "αριστερός".

«Η αστική δημοκρατία είναι ένα πτώμα. Πέθανε ακριβώς τη στιγμή που γραφόταν η διακήρυξη των "Δικαιωμάτων του Ανθρώπου", όπου εγγυάται τα πάντα εκτός από την κοινωνική ισότητα των ανθρώπων κι ένα πτώμα δεν έχει δικαίωμα να βρωμίζει την ατμόσφαιρα: πρέπει να θαφτεί. Το καθήκον των αληθινών επαναστατών είναι ν' ανοίξουν ένα τάφο και να ρίξουν μέσα την αστική δημοκρατία.»
Ρικάρδο Φλόρες Μαγόν (1874-1922)

Η Ε.Ε. αξίζει να ανατραπεί στο όνομα του σοσιαλισμού και της δημοκρατίας.
Η Ε.Ε. είναι ένα εγκληματικό έργο της άρχουσας τάξης για την αποδόμηση των δημοκρατιών, των εθνών, την κατάργηση κοινωνικών κατακτήσεων και δικαιωμάτων, τον σφαγιασμό των εργαζομένων.
Ο αγώνας εναντίον του καπιταλισμού και της εκμετάλλευσης στην Ευρώπη δεν μπορεί παρά να είναι ένας αγώνας ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο μαρξιστής φιλόσοφος Diego Fusaro το διατυπώνει με σαφήνεια χωρίς παρερμηνείες:
«Η "Νέα Παγκόσμια Τάξη" δεν ανέχεται Εθνικά Κράτη κι Οικογένειες, εθνικές γλώσσες και πολιτισμούς.
Θέλει να δει παντού το ίδιο, δηλαδή το σχέδιο ομαλότητας της παγκόσμιας αγοράς με τους ανθρώπους αγγλόφωνους καταναλωτές.»
Τα ταξικά πολιτικά κόμματα στην Ευρώπη, κυρίως τα κομουνιστικά, για την καλυτέρευσης των συνθηκών των εργαζομένων μας δίνουν το πλαίσιο του αγώνα: Έξοδο από το ευρώ, έξοδο από την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ.

Αναγκαιότητα επιβίωσης: Η Καρχηδόνα πρέπει να καταστραφεί... «Europa delenda est»!

«Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης
θα σας κάνουν να μισείτε τους ανθρώπους που καταπιέζονται
και να αγαπάτε αυτούς που καταπιέζουν!»
Μάλκολμ Χ

Για όσους "ανησυχούν"...
Αναμένοντας την Ανάσταση και Λαμπρή των λαών και των εθνών, της πατρίδας μας, ανεπηρέαστοι από τον αντικομουνισμό της δεξιάς και τον "αντιφασισμό" της υποταγμένης κοσμοπολίτικης "αριστεράς"...
«Ο κοσμοπολιτισμός χωρίς πατρίδα,
που αρνείται τα εθνικά αισθήματα και την ιδέα της πατρίδας,
δεν έχει τίποτα κοινό με τον προλεταριακό διεθνισμό»
Γκεόργκι Δημητρόφ




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση