GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι επαφές της Μαρέβα Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη με τον Αρχιεπίσκοπο, την Ιβάνκα Τραμπ και την Εμινέ Ερντογάν - ΦΩΤΟ

Ο Πρωθυπουργός συνοδευόμενος από την σύζυγο του, Μαρέβα Μητσοτάκη και τον γιο τους Κωνσταντίνο, επισκέφτηκαν στην Αρχιεπισκοπή τον Αρ...

Ο Πρωθυπουργός συνοδευόμενος από την σύζυγο του, Μαρέβα Μητσοτάκη και τον γιο τους Κωνσταντίνο, επισκέφτηκαν στην Αρχιεπισκοπή τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο.

Μετά τη συνάντηση που είχαν στην Αρχιεπισκοπική Έδρα, ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος και ο κ. Μητσοτάκης, περπάτησαν μέχρι το παρακείμενο κτίριο του Γενικού Προξενείου.

Μαζί τους ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο Γενικός Πρόξενος Δρ Κωνσταντίνος Κούτρας και ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό και Εκκλησιαστικά Θέματα, Αντώνης Διαματάρης.

Τους υποδέχθηκαν η σύζυγος του Γεν. Προξένου, Ποπίτα Παυλή- Κούτρα, και οι υπάλληλοι του Προξενείου.

Στο WGDP η Μαρέβα

Στο WGDP μία από τις παράλληλες εκδηλώσεις που διεξήχθησαν την ίδια εβδομάδα με τη γενική συνέλευση του ΟΗΕ βρέθηκε η κ. Μαρέβα Μητσοτάκη.

Το WGDP είναι μία πρωτοβουλία της αμερικάνικης κυβέρνησης για την προώθηση της Οικονομικής χειραφέτησης των γυναικών.

Την προσπάθεια ηγείται η Ιβάνκα Τραμπ. Στόχος του προγράμματος είναι να αυξήσει την οικονομική απόδοση των γυναικών στις αναπτυσσόμενες χώρες κατά 12 τρισεκατομμύρια δολάρια και να βοηθήσει 50 εκατομμύρια γυναίκες στις αναπτυσσόμενες χώρες μέχρι το 2025.

Συνάντηση με την Εμινέ Ερντογάν

Επίσης, η κ. Μαρέβα Μητσοτάκη παραβρέθηκε μαζί με άλλες συζύγους ηγετών στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Εμινέ Ερντογάν. Ο τίτλος της εκδήλωσης ήταν : «Υψηλού επιπέδου προκλήσεις και λύσεις για τη βιώσιμη διαχείριση των αποβλήτων και των πόρων»

Στόχοι της εκδήλωσης μέσω των συζύγων αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων ήταν:

- να υπογραμμιστούν οι δυνατότητες του καινοτόμου και μετασχηματισμένου ρόλου των κυβερνήσεων που υποστηρίζουν και εφαρμόζουν εθνικές λύσεις μηδενικών αποβλήτων

-να ανανεώσει την έκκληση για ισχυρή διεθνή συνεργασία, ώστε να περάσει από τη διαχείριση των αποβλήτων σε μια γραμμική οικονομία, στη διαχείριση πόρων εντός της κυκλικής οικονομίας.

Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση