GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαχαίρωσε τη γυναίκα του γιατί δεν είχε λεφτά για το δάνειο - ΦΩΤΟ

Μαχαίρωσε την επί έξι χρόνια σύζυγό του στον λαιμό επειδή απολύθηκε από τη δουλειά του για οικονομικές ατασθαλίες αφού δεν είχε χρήμα...

Μαχαίρωσε την επί έξι χρόνια σύζυγό του στον λαιμό επειδή απολύθηκε από τη δουλειά του για οικονομικές ατασθαλίες αφού δεν είχε χρήματα να πληρώσει το δάνειό τους. Το σοκαριστικό γεγονός συνέβη στο Κεντ της Μεγάλης Βρετανίας.

Το ζευγάρι μόλις είχε έρθει σε ερωτική επαφή και ήταν ξαπλωμένο στο κρεβάτι όταν ο Σον Μέι ζήτησε από τη Λόρα να κλείσε τα μάτια της για να της δώσει ένα δώρο. Της κάλυψε τα μάτια με ένα μαντήλι και μέτρησε αρκετές φορές αντίστροφα από το 10 έως το 1. Εκείνη είχε αρχίσει να γίνεται ανυπόμονη. "Θα μου αρέσει το δώρο μου;" τον ρώτησε. "Ναι" της απάντησε αλλά διαρκώς καθυστερούσε να της το δώσει. Εκείνη άρχισε να γίνεται ανυπόμονη. "Μακάρι να είναι κουτάβι, το καλό που σου θέλω" του είπε κάποια στιγμή εκνευρισμένη. Είχαν περάσει σχεδόν 10 λεπτά που η γυναίκα παρέμενε στο σκοτάδι και πίστεψε ότι πράγματι της είχε πάρει δώρο ένα κουτάβι, για το οποίο είχαν συζητήσει τις προηγούμενες ημέρες, οπότε είχαν γυρίσει από διακοπές στη Νότια Κορέα.

"Δεν είναι κουτάβι" της απάντησε ενώ ενθάρρυνε τον εαυτό του να προχωρήσει με την αποτρόπαια πράξη του. "Έλα Σον ,έλα Σον" έλεγε, λίγο πριν η λεπίδα καρφωθεί ανάμεσα στον λαιμό και τον ώμο της. Ένιωσε καυτό αίμα να πέφτει πάνω της και τράβηξε την πετσέτα. Είδε τον άνδρα της με το κουζινομάχαιρο στο χέρι.

Τότε παραδέχθηκε ότι απολύθηκε από τη δουλειά του την προηγούμενη ημέρα επειδή τον έπιασαν να χρησιμοποιεί τους εταιρικούς λογαριασμούς για να αγοράζει προσωπικά είδη από το διαδίκτυο. Πλέον δεν είχε χρήματα ούτε να πληρώσει την υποθήκη του σπιτιού τους. Πανικόβλητος τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Εκείνη μέσα στον πανικό είπε ψέματα ότι έκοβε λαχανικά όταν έπεσε και κόπηκε. Ωστόσο, ο γιατρός που την εξέτασε και αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα του τραύματος την οδήγησε στη δακρύβρεχτη ομολογία ότι ο άνδρας της τής επιτέθηκε με μαχαίρι. Η δίκη συνεχίζεται. Η γυναίκα σώθηκε από του Χάρου τα δόντια καθώς για καλή της τύχη το μαχαίρι δεν έκοψε κεντρική αρτηρία. Η επίθεση έγινε τον Οκτώβριο πέρυσι και όπως είπε το θύμα ήταν εντελώς απρόσμενη και σοκαριστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση