GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκουρτόπουλος: Αν βιαστούμε, μπορεί να γλιστρήσουμε

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος σχολίασε τη νίκη επί του Μαυροβουνίου και θέλησε να κρατήσει χαμηλά την... μπάλα ενόψει της συνέχειας. «Πρώτο...

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος σχολίασε τη νίκη επί του Μαυροβουνίου και θέλησε να κρατήσει χαμηλά την... μπάλα ενόψει της συνέχειας.

«Πρώτο βήμα σε έναν πολύ μεγάλο δρόμο. Είχαμε καλή συγκέντρωση, παίξαμε μία δυνατή ομάδα και ας μην φαίνεται αυτό στο σκορ. Δουλέψαμε καλά στην άμυνα και στη συνέχεια κάναμε αυτό που έπρεπε και στην επίθεση. Μπορέσαμε να ανοίξουμε και το rotation και τώρα κοιτάμε το ματς με την Βραζιλία που θα είναι και το ντέρμπι του ομίλου», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της Εθνικής στην κάμερα της ΕΡΤ, προτού προσθέσει:

«Η άμυνα είναι η βάση μας, γιατί από εκεί θα τρέξουμε και στο γήπεδο, χωρίς να προλάβουν να οργανωθούν οι αντίπαλοί μας. Δουλεύουμε σκληρά, είχαμε άγχος στην αρχή, το είδαμε και στην προπόνηση. Ήταν το άγχος της πρεμιέρας, αλλά θα είμαστε σίγουρα καλύτεροι στη συνέχεια. Η Βραζιλία είναι καλή ομάδα, μπορεί να σκοράρει. Είναι έμπειροι, έχουν καλούς παίκτες. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να είμαστε σοβαροί στην άμυνα, με νίκη θα είμαστε πιο άνετοι».

Στη συνέχεια, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος πρόσθεσε: «Δεν θέλουμε να βάλουμε πολλά στο «5 εναντίον 5». Έχουμε δεδομένα ως ομάδα και ένα από αυτά είναι το παιχνίδι στην ρακέτα. Είμαστε καλοί εκεί, βρήκαμε και πόντους από τα μέσα προς τα έξω. Έχουμε πληρότητα, σταδιακά θα φτάσουμε και σε ακόμα καλύτερα ποσοστά».

Τέλος, ανέφερε: «Όλοι είμαστε χαρούμενοι με τον Σλούκα. Έχει ακόμα λίγο δρόμο στην αποθεραπεία, έχουμε δύο μέρες για να είναι ακόμα πιο έτοιμος. Πρέπει γενικά να έχουμε υπομονή και να πάμε βήμα - βήμα. Αν βιαστούμε, μπορεί και να γλιστρήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση