GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση "βόμβα" του Καλάθη για το μέλλον του στην Εθνική

Ο Νικ Καλάθης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του περσινού πρωταθλήματος και στο περιθώριο της εκδήλωσης αναφέρθηκε στις σκέψεις απ...

Ο Νικ Καλάθης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του περσινού πρωταθλήματος και στο περιθώριο της εκδήλωσης αναφέρθηκε στις σκέψεις αποχώρησης του από την Εθνική ομάδα.

''Ευχαριστώ για το βραβείο. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες, τον προπονητή μου και τον οργανισμό. Εύχομαι να έχουμε όλοι καλή σεζόν με υγεία''.

Για την αποχώρηση από την Εθνική:

''Αυτό σκέφτομαι. Έχω παίξει για περίπου 11 χρόνια στην Εθνική και τώρα είναι ο καιρός να δώσω χώρο στους νεότερους παίκτες να παίξουν στην Εθνική''.

Για την νέα σεζόν:

''Είμαστε μια νέα ομάδα, έχουμε 6-7 νέους παίκτες. Έχουμε κάποιους παίκτες που δεν έχουν παίξει στην Euroleague, έχουμε κάποιους παίκτες που δεν έχουν ξαναπαίξει στην Ευρώπη. Έχουμε νέους παίκτες και ανυπομονούμε να αρχίσει η σεζόν, όπως και όλες οι ομάδες''.

Για την αλλαγή προπονητή:

''Είναι διαφορετικοί προπονητές, με διαφορετικές φιλοσοφίες. Δεν έχει διαφορά το πρόσωπο, αλλά το πώς βλέπουν το παιχνίδι. Ο κόουτς Πιτίνο αρέσκεται στο ελεύθερο παιχνίδι, ενώ ο Πεδουλάκης είναι πιο αυστηρό''.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση