GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε πύρινο κλοιό η Κεφαλονιά: Ξέσπασαν ταυτόχρονα πέντε εστίες

Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί οι αρχές στην Κεφαλονιά, όπου μέσα σε λίγα λεπτά ξέσπασαν πέντε εστίες πυρκαγιάς, στις περιοχές Θ...

Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί οι αρχές στην Κεφαλονιά, όπου μέσα σε λίγα λεπτά ξέσπασαν πέντε εστίες πυρκαγιάς, στις περιοχές Θήνια και Λαγκαδά.

Όπως αναφέρει ο περιφερειακός διοικητής της Πυροσβεστικής στα Ιόνια Νησιά, Ανδρέας Ρίζος, από τις 13:30 το νησί της Κεφαλονιάς βρίσκεται σε γενική επιφυλακή.

Στην περιοχή Θήνια επιχειρούν αυτή την ώρα, πέντε πυροσβεστικά οχήματα με 12 πυροσβέστες, ενώ από αέρος κάνουν συνεχείς ρίψεις νερού ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο και δύο πεζετέλ. Πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν πως οι δύο εστίες είχαν διαφορά 700 μέτρα η μία από την άλλη.

Τρεις εστίες φωτιάς ξέσπασαν στην περιοχή του Λαγκαδά. Αυτή την ώρα η κατάσταση φαίνεται να βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο και γίνονται προσπάθειες οριοθέτησής τους. Στο σημείο επιχειρούν τέσσερα οχήματα με οκτώ πυροσβέστες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση