GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΓΙΝΑΝ ΡΟΜΠΕΣ και τώρα... τρέχουν (και δεν φτάνουν) για τη μετονομασία του «Ευαγγελισμού»!

Ντόρη Βιτωράτου Τρέχουν και δε φτάνουν.... Ο ένας τα ρίχνει στον άλλον και όλοι μαζί έγιναν ρόμπα. Ξεκουμπωτη. Μαρία Χατζηκρανιωτη Πε...

Ντόρη Βιτωράτου
Τρέχουν και δε φτάνουν.... Ο ένας τα ρίχνει στον άλλον και όλοι μαζί έγιναν ρόμπα. Ξεκουμπωτη.

Μαρία Χατζηκρανιωτη
Πετανε κάτι αλλάζουμε τα ονόματα των σταθμών του ΜΕΤΡΟ, τρώνε τον χυλό από τον κόσμο και μετά το περνούν πίσω, καίει ο χυλος .

Φανή Αγορίτσα
Η οικογένεια Μπακογιάννη αδειάζει τον Ταχιάο και ο Ταχιάος την οικογένεια Μπακογιάννη. Μύλος για το όνομα μιας στάσης στο Μετρό της Αθήνας. Όταν θα φτάσει η ώρα εκείνη που η κυβέρνηση θα πρέπει να αποφασίσει για τα σημαντικά τι πρόκειται να γίνει;

Χρήστος Φωτίου 
Πολυ σκονη σηκωθηκε μετα την αποφαση της Αττικο Μετρο, να " βαφτισει " καποιες στασεις με ονοματα κατα την γνωμη της, " εμβληματικων" προσωπων. Δεν ασχολουμαι με τα τιμωμενα προσωπα που οποια κι αν ειναι, ενστασεις και διαφωνιες, θα εγειρουν.
Αλλο θεμα θελω να θεσω. Στην Αθηνα οπως και σε αλλες πολεις της Ελλαδας, δραστηριοποιουνται, πολλες εταιριες, και οργανισμοι, δημοσιου χαρακτηρα. Μετρο, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ....
Τι δουλεια εχουν οι διοικησεις αυτων φορεων, να διαμορφωνουν την αισθητικη μιας πολης ερημην της νομιμα εκλεγμενης Δημοτικης Αρχης;
Μονο το Δημοτικο συμβουλιο πρεπει ναχει τετοιο δικαιωμα,  και μαλιστα, με αυξημενη πλειοψηφια, για αυτονοητους λογους. Κανεις αλλος.

Δέσποινα Κουτσούμπα
Ουπς, άλλη μια επικοινωνιακή επιτυχία της ΝΔ...
Καταφεραν να γίνουν ανέκδοτο μέσα σε μόλις 24 ώρες. Μπράβο, όχι μπράβο!

Andreas Marathias
Ταχιάος αδειάζει την...Οικογένεια.!!

Florents Tselai
Η Αττικό Μετρό Α.Ε. ανακοινώνει μετονομασία σταθμών μετρό, το Μέγαρο Μαξίμου την ακυρώνει, "Η οικογένεια" βγάζει ανακοινωση ότι και καλά δεν ήξερε και δεν αποδέχεται την τιμή και ο " Θεσσαλονικιός Πρόεδρος" της Α.Ε. βγάζει ανακοινώσει που εξηγεί.
Γύρω γύρω θεσμοί, οικογένειες, Α.Ε. και πρόσωπα και στη μέση η πραγματικότητα και τα προβλήματά της.
Θέατρο του παραλόγου. Παράγουμε περισσότερο θεατρινισμό και ερασιτεχνισμό απ' όσο μπορούμε να καταναλώσουμε.

Βασιλης Πολυχρονης
Καταρχήν,κάτι μου λέει πως ο Ταχιάος...θα εμφανίσει ξαφνικό πρόβλημα υγείας που δεν θα τον αφήνει να ασκεί τα καθήκοντα τους και θα αναγκαστεί να παραιτηθεί.Έπειτα,δεν υπάρχει καμιά περίπτωση σκέψη,πρόταση ή απόφαση που αφορά άμεσα ή έμμεσα την οικογένεια (ε πια,ποια οικογένεια...!) να μην είναι εις γνώση της και να μην έχει ζητηθεί η σύμφωνη της γνώμη.Απλώς,οι άριστα γνωρίζοντες από επικοινωνία Μητσοτάκηδες δεν βγαίνουν απευθείας μπροστά,βάζουν τους λεγόμενους "λαγούς" να προβάλλουν την είδηση,μετά μετρούν αντιδράσεις και αν είναι θετικές δηλώνουν την αποδοχή,ενώ αν οι αντιδράσεις είναι αρνητικές τότε δηλώνουν πως δεν ήξεραν τίποτα και,ως μεγαλόψυχοι που είναι,δεν αποδέχονται την "τιμητική πρόταση",πετώντας μάλιστα και μερικά βέλη προς αυτούς που την διακίνησαν μιας και...το γλείψιμο και την υποταγή στο πρόσωπο τους όλοι τα αγαπούν,αλλά τους γλείφτες και τους υποτακτικούς κανείς γι αυτό και τους πετούν πρώτους στην πυρά!
Αυτό συνέβη και με την πρόταση ονοματοδοσίας του σταθμού "Ευαγγελισμός" του Μετρό.Βγήκαν από πάνω οι...μεγαλόψυχοι Μητσοτάκηδες και...θα αρρωστήσει ο Ταχιάος.Περαστικά του!

Γιάννης Μοίρας
Το σημείο βέβαια που μπάζει η εκδοχή του Ταχιάου, είναι που λέει πως η οικογένεια είχε προθυμοποιηθεί να αναλάβει τη δαπάνη.

Dimitris Soultas 
Βγαίνει στον αέρα η είδηση ότι θα μετονομαστεί ο σταθμός "Ευαγγελισμός" σε "Παύλος Μπακογιάννης". Γίνεται χαμός στα social media, αντιδρούν μέχρι και φιλοκυβερνητικοι, βγαίνει η οικογένεια και λέει "Ευχαριστούμε πολύ, αλλά δεν ξέραμε και τώρα που ξέρουμε, δε θέμε" και πριν από λίγο βγαίνει ο Ταχιάος και γράφει "πώς δεν ξέρατε και δε θέτε, αφού είμασταν σε συνεννόηση και μάλιστα είχατε αναλάβει και το κόστος της εκδήλωσης".
Ψένω ποπ- κορν και περιμένω

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση