GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρή γνωστή τραγουδίστρια σε τροχαίο στο Νέο Μεξικό - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια της Country μουσικής Κάιλι Ράε Χάρις σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Νέο Μεξικό, στα 30 της χρόνια. Στο...

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια της Country μουσικής Κάιλι Ράε Χάρις σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Νέο Μεξικό, στα 30 της χρόνια. Στο δυστύχημα ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα, ενώ νεκρή είναι και η 16χρονη οδηγός άλλου ΙΧ ενώ ο οδηγός του τρίτου οχήματος δεν τραυματίστηκε.

Ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας επιβεβαίωσε τη ντραγική είδηση λέγοντας ότι η οικογένεια και φίλοι είναι συντετριμμένοι. Η Χάρις πήγαινε στο Τάος όταν συνέβη το δυστύχημα και οδηγούσε στον εθνικό αυτοκινητόδρομο 522. Αναμενόταν την Πέμπτη το βράδυ να εμφανιστεί σε ετήσιο μουσικό φεστιβάλ.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Τάος το αλκοόλ εικάζεται ότι είναι ο παράγοντας που προκάλεσε το δυστύχημα αλλά δεν εξέδωσε λεπτομέρειες. Η τελευταία ανάρτηση της τραγουδίστριας που στην αρχή του έτους κυκλοφόρησε το ομώνυμο άλμπουμ της αναφερόταν στο ταξίδι της στο Νέο Μεξικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση