GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε εξέλιξη η συνάντηση Μητσοτάκη-Ρούτε στη Χάγη - ΒΙΝΤΕΟ

Την Ολλανδία και συγκεκριμένα τη Χάγη επισκέπτεται ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ως τον τρίτο σταθμό της ευρωπαϊκής περ...

Την Ολλανδία και συγκεκριμένα τη Χάγη επισκέπτεται ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ως τον τρίτο σταθμό της ευρωπαϊκής περιοδείας του μετά το Παρίσι και το Βερολίνο.

Ο κ. Μητσοτάκης συναντιέται αυτήν την ώρα με τον Ολλανδό ομόλογό του Μαρκ Ρούτε, όπου στις επαφές τους θα βρεθούν το θέμα της οικονομίας, οι μεταρρυθμίσεις και το μεταναστευτικό.

Η οικονομία είναι στο κάδρο σ' αυτήν την πρώτη ευρωπαϊκή περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος θέλει να στείλει μήνυμα ότι η χώρα μας έχει αλλάξει σελίδα. Όσον αφορά στις μεταρρυθμίσεις, η σημασία και η βαρύτητα δίνεται κυρίως στην άρση των εμποδίων στις επενδύσεις. Θέλει κι εδώ να στείλει μήνυμα ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και ούτως ή άλλως οι μεταρρυθμίσεις αποτελούν το βασικό όπλο για τον πρωταρχικό στόχο, δηλαδή τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση