GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θύμα διάρρηξης γνωστή τραγουδίστρια την ώρα που βάφτιζε τον γιο της - ΦΩΤΟ

Διάρρηξη στο σπίτι της Εβίτας Σερέτη. Άγνωστοι "μπούκαραν" στη μονοκατοικία της στα δυτικά προάστια, την ώρα που η γνωστή τ...

Διάρρηξη στο σπίτι της Εβίτας Σερέτη. Άγνωστοι "μπούκαραν" στη μονοκατοικία της στα δυτικά προάστια, την ώρα που η γνωστή τραγουδίστρια χόρευε και γλεντούσε σε νυχτερινό κέντρο γιορτάζοντας τη βάφτιση του γιου της.

Οι διαρρήκτες αναστάτωσαν όλο το σπίτι και έφυγαν τελικά με λεία τα χρυσαφικά του νεοφώτιστου, ένα κινητό τηλέφωνο και μετρητά.

"Σίγουρα είναι άνθρωποι από το περιβάλλον μας. Γνωστοί μας. Κάποιοι που ήξεραν ότι λείπαμε ώρες από το σπίτι" δήλωσε στην "Espresso" η Εβίτα Σερέτη.

Η ίδια περιέγραψε ότι προχθές το απόγευμα έγινε η βάφτιση του παιδιού της. Με τον σύζυγό της δέχτηκε τις ευχές των προσκεκλημένων κι έπειτα πέρασαν από το σπίτι τους στα δυτικά προάστια προκειμένου να αφήσουν τα δώρα του μικρού. Κατόπιν κατευθύνθηκαν σε νυχτερινό κέντρο στα Πατήσια για το γλέντι.

Όταν οι ευτυχισμένοι γονείς μαζί με το αγοράκι τους επέστρεψαν στο σπίτι σοκαρίστηκαν.

"Είδαμε καταρχάς όλα τα φώτα αναμμένα στο σπίτι και το παράθυρο ανοιχτό. Καταλάβαμε. Ειδοποιήσαμε αμέσως την Άμεση Δράση. Πιο πολύ μας στενοχώρησε που έκλεψαν τα χρυσαφικά του μικρού. Ευτυχώς φορούσε τον σταυρό του και τον σώσαμε" είπε η τραγουδίστρια.

Με πληροφορίες από εφημερίδα "Espresso"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση