GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ύμνοι Λαγκάρντ στη Μέρκελ: Ενέπνευσε εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο

Τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ, εξύμνησε η Κριστίν Λαγκάρντ για "τη μετρημένη, μεθοδική και ισορροπημένη προσέγγιση"...

Τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ, εξύμνησε η Κριστίν Λαγκάρντ για "τη μετρημένη, μεθοδική και ισορροπημένη προσέγγιση" στην άσκηση πολιτικής, σε μία από τις πρώτες ομιλίες μετά τον ορισμό της ως νέας επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Μιλώντας στη Λειψία σήμερα, η απερχόμενη επικεφαλής του ΔΝΤ είπε ότι η Μέρκελ "ενέπνευσε εκατομμύρια γυναικών σε όλο τον κόσμο", προσθέτοντας: "Ήταν πηγή έμπνευσης για μένα. Δεν το ξέρει αυτό, αλλά ήταν".

Η Λαγκάρντ, που θα βρεθεί ενώπιον των ευρωβουλευτών την Τετάρτη, πριν τον επίσημο διορισμό της τον Οκτώβριο, εξήρε τον ρόλο της Μέρκελ στη διαμόρφωση της ευρωπαϊκής στήριξης σε δράσεις που τελικά βοήθησαν να περιορισθεί η κρίση χρέους της Ευρωζώνης, την οποία αποκάλεσε ως "σκοτεινή στιγμή" της περιοχής.

"Έγκαιρα, βοήθησε να σφυρηλατηθούν κοινές προσπάθειες για την παροχή πρωτοφανούς στήριξης στις χώρες που επλήγησαν από την κρίση", είπε η Λαγκάρντ. "ΟΙ δημοσιονομικοί κανόνες ενισχύθηκαν και νέοι κρίσιμης σημασίας θεσμοί δημιουργήθηκαν", όπως ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας, πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση