GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος στην Ιταλία - Δημοσιογράφος σε Σαλβίνι: Μέσα σε έξι μήνες θα τινάξεις τα μυαλά σου στον αέρα

Ένας δημοσιογράφος της ιταλικής δημόσιας ραδιοφωνίας RAI κάλεσε τον Ματέο Σαλβίνι, ηγέτη της Λέγκας (ακροδεξιά), να αυτοκτονήσει, προ...

Ένας δημοσιογράφος της ιταλικής δημόσιας ραδιοφωνίας RAI κάλεσε τον Ματέο Σαλβίνι, ηγέτη της Λέγκας (ακροδεξιά), να αυτοκτονήσει, προκαλώντας ένα κύμα αλληλεγγύης στον απερχόμενο υπουργό Εσωτερικών, καθώς και την έναρξη έρευνας σε βάρος του.

Αναφερόμενος στην απόφαση του Σαλβίνι στις αρχές Αυγούστου να προκαλέσει την πτώση της κυβέρνησης την οποία είχε σχηματίσει η Λέγκα με το Κίνημα των Πέντε Αστέρων (M5S, αντισυστημικό), ο Φάμπιο Σανφιλίπο του Radio 1, του απηύθυνε μέσω Facebook ένα προκλητικό μήνυμα.

«Χάθηκες μόνος σου. Θα χάσεις από 20 έως 25% στις προθέσεις ψήφου, το ξέρεις; Και τι θα κάνεις; Δεν έχεις δουλειά, δεν ξέρεις να κάνεις τίποτα, δεν έχεις έδρα ευρωβουλευτή, έχασες το πόστο του υπουργού», έγραψε ο Σανφιλίπο στη σελίδα του στο Facebook, σύμφωνα με τη σαββατιάτικη La Repubblica, ενώ το μήνυμα διαγράφηκε στη συνέχεια.

«Είναι αλήθεια ότι είσαι στο Κοινοβούλιο [ο Σαλβίνι είναι γερουσιαστής] αλλά με τη ζωή που είχες συνηθίσει να ζεις, μέσα σε έξι μήνες θα τινάξεις τα μυαλά σου στον αέρα εχθρέ μου», καταλήγει ο δημοσιογράφος σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Η RAI ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση