GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ερντογάν πήγε στο σούπερ μάρκετ για ψώνια - Τι αγόρασε ο Τούρκος Πρόεδρος - ΦΩΤΟ

Για ψώνια στο σούπερ μάρκετ πήγε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΣΙΓΜΑ, στην Κωνσταντιν...

Για ψώνια στο σούπερ μάρκετ πήγε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΣΙΓΜΑ, στην Κωνσταντινούπολη, ο Ερντογάν αφού παρέδωσε μια κορβέτα στο πολεμικό του ναυτικό, πετάχτηκε και στο διπλανό σουπερμάρκετ του συνεταιρισμού για να κάνει τα ψώνια της εβδομάδας του και για να δείξει ότι ο πρώτος πολίτης της χώρας… είναι και παράλληλα κουβαλητής.

Από ό,τι φαίνεται στις φωτογραφίες, πάντως, περισσότερες σοκολάτες και γκοφρέτες πήρε… Μάλλον για να φιλέψει τα εγγόνια του το βράδυ στο σπίτι, όπως έκανε και με έναν μπόμπιρα που συνάντησε στο σουπερμάρκετ.

Πάντως, δεν γέμισε το καλάθι ο πρόεδρος. Ή τα βρήκε ακριβά ή τα γρόσια (του) λίγα. Συνεχάρη όμως το σουπερμάρκετ για τις πλαστικές σακούλες που… δεν είχε και έφυγε έχοντας ήσυχη και την τσέπη και την οικολογική του συνείδηση.

Μεγαλύτερη διαφήμιση για τα προϊόντα που ψώνισε δεν θα μπορούσε να υπάρχει πάντως.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση